Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Eppendorf представя новото поколение автоматизация на конференцията SLAS в Сан Диего, Калифорния, САЩ

Eppendorf е развълнувана да обяви пускането на новото поколение на автоматизирания манипулатор за течности epMotion на конференцията SLAS в Сан Диего, Калифорния, САЩ, на 26 февруари 2023 г. Новото поколение на epMotion може да се похвали с редица подобрения, целящи да подобрят потребителското преживяване, без да се прави компромис с надеждната му производителност. Устройството ще запази високата си степен на гъвкавост, широкия набор от опции за аксесоари и големия избор от налични методи.

epMotion предлага несравнима прецизност и точност при обработката на течности, с удобен за потребителя интерфейс и персонализируеми протоколи. Новият дизайн включва елегантна, компактна форма и подобрена ергономичност за удобна и ефективна употреба.

"Развълнувани сме да представим новия epMotion, който представлява следващото поколение на автоматизираното портфолио за обработка на течности на Eppendorf", каза д-р Йозеф Лот, продуктов мениджър "Автоматизация" в Eppendorf. "Разработихме уред за обработка на течности, който прави внедряването на автоматизацията в лабораторните работни процеси по-лесно от всякога, и сме уверени, че новият epMotion ще се превърне в безценен инструмент във вашата лаборатория."

Новият epMotion е първият уред на Eppendorf, който се отличава с новия продуктов дизайн на Eppendorf. Този дизайн ще определя външния вид на бъдещите продукти на Eppendorf.

Новото поколение epMotion ще бъде достъпно за закупуване след конференцията SLAS и ще бъде изложено на събитието.

За Eppendorf:

Eppendorf е водеща компания в областта на науките за живота, която разработва и продава инструменти, консумативи и услуги за обработка на течности, проби и клетки в лабораториите по целия свят. Продуктовата гама на компанията включва пипети и автоматизирани системи за пипетиране, дозатори, центрофуги, миксери, спектрометри и оборудване за ДНК амплификация, както и фризери за ултраниски температури, ферментатори, биореактори, CO2 инкубатори, шейкъри и системи за клетъчна манипулация. Консумативи като накрайници за пипети, епруветки, микроплаки и съдове за биореактори за еднократна употреба допълват гамата от най-висококачествени премиум продукти. Като дигитално решение Eppendorf разработва нови бизнес модели и трансформира портфолиото на Eppendorf, за да отговори на изискванията на Индустрия 4.0.

Продуктите на Eppendorf се използват най-широко в академични и търговски изследователски лаборатории, например в компании от фармацевтичната и биотехнологичната, както и от химическата и хранително-вкусовата промишленост. Те са насочени и към клинични лаборатории и лаборатории за анализ на околната среда, съдебна медицина, както и към промишлени лаборатории, извършващи анализ на процеси, производство и осигуряване на качеството.

Eppendorf е основана в Хамбург, Германия през 1945 г. и има около 5500 служители по целия свят. Компанията има дъщерни дружества в 26 страни и е представена на всички останали пазари от дистрибутори.

Още новини

При разработването на биопроцеси данните са ключът към успеха.
Необходимо е да се разбере ко...

Ефективно взаимодействие между ръчно и автоматизирано пипетиране Eppendorf представя новата си мо...

Етикетите ACT (Accountability, Consistency, and Transparency - отчетност, последователност и прозрач...

В лабораториите за науки за живота, където прецизността и чистотата не подлежат на обсъждане, тър...

Investigators 2024 печели Клеменс Плашка, Австрия

Независимото жури, председателствано от проф. Лаура Мачески, избра за наградата от 20 000 евро из...