Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf подобрява мониторинга и анализа на биопроцесите с пускането на облачния софтуер BioNsight

При разработването на биопроцеси данните са ключът към успеха.
Необходимо е да се разбере кои критични параметри на процеса влияят върху клетъчния растеж, добива на продукта и критичните качествени характеристики, или накратко, да се разработят бързо успешни процеси. Данните за биопроцесите от различни протичания на процесите, генерирани от голямо разнообразие от вградени сензори и външни анализатори, са като отделни части от пъзел. Епендорф пуска на пазара BioNsight cloud, ново софтуерно решение, базирано на облак, за мониторинг и анализ на биопроцеси.
То улеснява консолидирането и анализирането на данни за биопроцеси на едно централно място, като помага за решаването на този пъзел и за получаване на информация от данните.

BioNsight cloud е напълно интегриран в софтуера на Eppendorf за управление на биопроцеси DASware® control 6. Това позволява автоматизирано прехвърляне на данни от DASware control 6 към облака в реално време.


Възможно е също така да се качват офлайн данни от външни устройства за анализ, данни от исторически ходове и данни за процеси от контролери за биопроцеси от други компании. анализирайте и надграждайте върху данните: Данните могат да бъдат контекстуализирани, за да се получи още по-задълбочена информация:
Данните от различни тиражи могат лесно да се синхронизират и сравняват, което улеснява идентифицирането на закономерности в различните тиражи и мащаби, ускорява процеса на разработване и осигурява постоянно качество и ефективност на процеса.

Дистанционно наблюдение: Облакът BioNsight позволява дистанционно наблюдение на биопроцеси, контролирани от софтуера за контрол на биопроцеси DASware control 6.

Това означава, че потребителите винаги знаят как протичат техните биопроцеси и могат да вземат правилните решения по-бързо, докато процесът все още тече. Опростяване на достъпа до данни и сътрудничеството: Данните за биопроцесите в облака BioNsight могат да бъдат достъпни отвсякъде и от всеки, когото собственикът им упълномощи. Облакът BioNsight е разработен с акцент върху най-високите стандарти за сигурност на данните.

Хостван и изграден на базата на технологията Microsoft® Azure, той дава на потребителя увереност, че данните са добре защитени, но все още достъпни. Джил Перес, учен в Solugen, САЩ, оцени продукта по време на разработването му и обяснява неговите предимства:
"Възможността на BioNsight cloud да съхранява данните от всяка ферментация се оказа безценна, което улеснява сравняването на данните от всички биореактори. Неговата онлайн функционалност дава възможност за преглед на пробите в реално време, достъпен дори от мобилни устройства. Освен това функцията за графично представяне опростява визуализацията на данните, като прави сравнението между минали и текущи протичания без усилие."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Още новини

Ефективно взаимодействие между ръчно и автоматизирано пипетиране Eppendorf представя новата си мо...

Етикетите ACT (Accountability, Consistency, and Transparency - отчетност, последователност и прозрач...

В лабораториите за науки за живота, където прецизността и чистотата не подлежат на обсъждане, тър...

Investigators 2024 печели Клеменс Плашка, Австрия

Независимото жури, председателствано от проф. Лаура Мачески, избра за наградата от 20 000 евро из...

Лабораториите зависят от високата производителност и надеждност на плаките, които използват в сво...