Каталог
Каталог

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Нови варианти на коничните епруветки на Eppendorf от 25 мл за още по-добро възстановяване на пробите

Последната иновация в епруветките на Eppendorf - коничната епруветка с формат 25 мл - идва с нови версии: Amber, Protein LoBind® и DNA LoBind®.

Иновативният материал на коничните епруветки с цвят на кехлибар 25 ml е изключително прозрачен, като в същото време ефективно предпазва пробата от светлина с ниска дължина на вълната. По този начин може безопасно да се следи потапянето на върха на пипетата по време на прехвърлянето на течността, което помага да се избегне кръстосано замърсяване.

Коничните епруветки Protein LoBind свеждат до минимум риска от залепване на неспецифични проби от протеини и пептиди по стените на епруветките. Това осигурява възможно най-доброто възстановяване на пробите, което е особено важно при работа с проби с ниска начална концентрация.

Коничните тръбички DNA LoBind помагат за оптимизиране на възстановяването на ДНК при подготовка и съхранение за квантификации с PCR в реално време. Изборът на съд може да повлияе на надеждността на подготовката на стандартни панели с ДНК, използвани в PCR анализи в реално време за абсолютни количествени определения. Това може да се види например при задържането на нуклеинови киселини в съдове, използвани за серийно разреждане и съхранение на стандарти.

Още новини

При разработването на биопроцеси данните са ключът към успеха.
Необходимо е да се разбере ко...

Ефективно взаимодействие между ръчно и автоматизирано пипетиране Eppendorf представя новата си мо...

Етикетите ACT (Accountability, Consistency, and Transparency - отчетност, последователност и прозрач...

В лабораториите за науки за живота, където прецизността и чистотата не подлежат на обсъждане, тър...

Investigators 2024 печели Клеменс Плашка, Австрия

Независимото жури, председателствано от проф. Лаура Мачески, избра за наградата от 20 000 евро из...