Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Относно HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK е производител в областта на технологиите за затягане, стандартните елементи и работните части. Дружеството произвежда в своя завод в Германия, като използва широка гама от машини.

Продуктовата гама включва повече от 75 000 артикула, които са бързо достъпни от логистичния център на място. Поради това KIPP е надежден партньор за промишлеността и производството на машини и съоръжения.

KIPP разработва продуктите и ги тества при контрола на качеството изцяло на място. Благодарение на обширните производствени ресурси стандартните сглобки на елементи и единични части могат да бъдат реализирани като специални решения. При разработването на работните части на KIPP се обръща специално внимание на ергономичността и стабилността.

HEINRICH KIPP WERK съществува от 1919 г. и от 1950 г. насам поставя акцент върху самостоятелно разработените инструменти за затягане, като например класическия затягащ лост на KIPP. Компанията има 500 служители и присъства в повече от 50 държави.

Циркуляри

Материал: пружинна стомана или неръждаема стомана 1.4122.

Изпълнение:Ярка пружинна стомана.
Ярка неръждаема стомана.

Забележка:Е-образните пръстени се вкарват в жлеб на вала. Т...

Метални силфонни съединения

Материал:Алуминиева главина.
Силони от неръждаема стомана.

Изпълнение:Ярко.Забележка:Метален силфон с висока устойчивост на усукване. Металният силфон компенсира аксиалните, радиалните...

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso
Когато хигиената заема централно място