Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP представя нови закопчалки с вдлъбнат захват

Безопасността отговаря на дизайна

Какво е плоско, черно и ергономично? Щурцова ключалка, която може да бъде хармонично интегрирана в (почти) всяка врата, капак или капак и е лесна за управление. HEINRICH KIPP WERK наскоро добави две нови серии за скрит монтаж към своето портфолио от ключалки, които предлагат точно тези характеристики. Задопълнителна сигурност се предлага и заключваща се версия.

"Благодарение на простата си функционалност нашите нови закопчалки са подходящи за всички приложения, при които врати, капаци или капаци трябва да се затварят бързо и сигурно", обяснява Щефан Фрик, продуктов мениджър в KIPP. "Потребителят просто трябва да натисне съответното устройство в затворено положение - след това функцията "щракване" гарантира сигурно заключване." Освен това продуктите, изработени от устойчива ABS пластмаса, са лесни за монтаж и са особено икономични откъм пространство благодарение на скрития си монтаж и плоската си форма с вдлъбнат захват. Ако приложението изисква контрол на достъпа, може да се използва заключваща се версия.

Щурцовите ключалки са идеален избор навсякъде, където конвенционалните заключващи механизми биха могли да се отворят отново по невнимание поради внезапни движения, сътресения или вибрации - например в открито море или при рязко ускоряване и спиране на линейка. Практичните заключващи елементи се използват в автомобилната индустрия, медицинската техника, машиностроенето, сектора на кемперите и караваните, както и в мебелната индустрия и др.

Две нови продуктови фамилии
Двете нови продуктови фамилии вече допълват обширното портфолио от заключващи технологии на KIPP. Щурцовите брави от серията K2010 се предлагат в шест различни размера за дебелини на крилата на вратите от 1,2 до 2,2 мм. Серията K2011 се състои от два размера за дебелини на крилото на вратата съответно от 0,9 до 1,2 мм и от 1,3 до 1,6 мм. Заключващата се версия предлага допълнителна сигурност. "От само себе си се разбира, че всички наши ключалки се произвеждат с обичайното за KIPP качество", подчертава Щефан Фрик. "Те също така са налични на склад веднага и в по-големи количества. Вече работим върху следващите иновативни продукти, с които последователно ще разширяваме портфолиото си от технологии за закрепване."

Още новини

Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso
Когато хигиената заема централно място