Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP за пореден път получава сертификат TÜV за отлично обслужване на клиенти

Обща оценка: Много добър!

В представително проучване, проведено от TÜV Saarland, HEINRICH KIPP WERK за пореден път получи признание за изключителните си резултати в областта на удовлетвореността на клиентите и обслужването. Вдопълнение към много добрите оценки за качеството на продуктите, наличността на артикулите и надеждността на доставките, служителите на KIPP в частност получиха най-високи оценки.

Сертификатът на TÜV, който се присъжда на всеки две години, се основава на проучване сред 224 клиенти на KIPP и потвърждава отличното представяне на компанията. Анкетираните са дали най-високи оценки за наличността на продуктите (1,69), качеството на продуктите (1,41), спазването на сроковете за доставка (1,59) и бързата обработка на поръчките (1,44) и доставката (1,58), наред с други неща. Приятелското отношение на служителите (1,33) също е оценено като "много добро". 97,3 % от анкетираните клиенти биха поръчали отново от KIPP.

"Изключително сме горди, че за пореден път получихме такава отлична оценка от TÜV Saarland", коментира наградата Николас Кип, управляващ директор на KIPP. "Сертификатът е потвърждение на ангажимента на целия екип на KIPP винаги да предлагаме на клиентите си възможно най-доброто обслужване."

KIPP произвежда в завода си в Зулц ам Некар, а продуктовата му гама включва повече от 75 000 артикула. Компанията може да гарантира отличните си възможности за доставка благодарение на високото ниво на вертикална интеграция, големите складови мощности и модерния логистичен център. Стандартните артикули са налични на склад, а спешните поръчки достигат до клиента в рамките на 24 часа.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso
Когато хигиената заема централно място