Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

Мини люлеещите се скоби KIPP предлагат висока сила на затягане в малко пространство

Ясен път при смяна на детайлите

Малък затягащ елемент с голям ефект: Новите мини-затягащи скоби на HEINRICH KIPP WERK са винаги добър избор, когато става въпрос за бързо и сигурно затягане и разтягане на детайли и удобна работа в тесни пространства. Тези практични помощници се предлагат в различни размери и варианти.

Със сили на затягане от 180 N до 3,5 kN те са идеални и за затягане на по-големи детайли. Мини люлеещите се скоби от KIPP са подходящи за широк спектър от приложения в производството на машини, инструменти и приспособления. Голямото им предимство е, че при смяна на детайлите рамото за затягане може да се завърти извън работната зона.

Това означава, че детайлът може лесно да бъде изваден или поставен отгоре. люлеещите се скоби могат да бъдат монтирани за нула време: Затягащото устройство просто се завинтва към работната маса или приспособлението с помощта на основата, а притискащият шпиндел се настройва гъвкаво към съответната височина на детайла. В зависимост от ситуацията на инсталиране могат да се използват варианти с ляво или дясно въртящо се рамо за затягане.

За особено висока степен на защита от корозия, в допълнение към полираната версия, се предлага и версия с никелово покритие. Богатият избор от размери и варианти винаги предлага на клиентите оптималното решение за конкретното приложение - като основна версия, с ексцентриков лост или с функция за заключване.

Последната осигурява постоянна сила на затягане и показва, че позицията на затягане е достигната с ясно щракване. "Със своите компактни размери, висока сила на затягане и широка гама от варианти нашите мини люлеещи се скоби поставят нови стандарти по отношение на прецизността и удобството", обяснява Андреас Вьокле, продуктов мениджър "Технологии за затягане" в KIPP. "Нашата цел е да предложим на клиентите си оптималното решение за всяка задача за затягане."

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso
Когато хигиената заема централно място