Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP представя видеоуроци (не само) за кафе паузата

Основи и прозрения във формат #kippresso

За едно еспресо с KIPP: това е нова оферта от специалистите по затягаща техника, стандартни и работни части от Sulz am Necker. Основна информация и иновации, представени кратко и стегнато, в приятна атмосфера, например на чаша топла напитка по време на закуска. Врамките на една до две минути забавните видеоклипове #kippresso достигат до същността на специализираните знания по приятен и креативен начин, така че съдържанието да се запомни за дълго.

"Време е за иновации в KIPP!" Така започва актуалният обяснителен видеоклип за странична скоба, която сега се добавя към портфолиото на техниката за затягане. Кога имам нужда от него? Винаги, когато обработваният детайл е твърде голям за скобата - проверете. Специални характеристики? Специално скосеният притискащ блок предотвратява изплъзването на детайла - проверка. Как работи? Страничната стяга предава силата не само по посока на обработвания детайл, но и надолу върху масата на машината - проверете. За по-малко от минута потребителят е готов за работа.

Идеята за #kippresso идва от маркетинговия отдел на KIPP. За нея отговарят Юлия Курц и Андре Йерке. Те са подкрепяни от технологичния презентатор Патрик Стаак. Стаак е добре запознат с продуктовото портфолио и като дипломиран машинен инженер е в състояние да преведе перфектно техническите му тънкости във вълнуващ текст. Заедно екипът издирва интересни теми и сгъстява съдържанието в интервал от време, който съответства на наливането на чаша еспресо от напълно автоматична машина.

Самият Патрик Стаак се представя на редовни интервали в кухнята за кафе или директно на работния плот и запознава последователите с последните технологии и иновации от HEINRICH KIPP WERK. Видеоклиповете с новини се появяват във вторник следобед, а уроците за #kippresso - в четвъртък следобед на адрес https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Когато хигиената заема централно място