Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Скоби за бързо освобождаване за оптична измервателна техника от KIPP

Фиксирано без отражение

HEINRICH KIPP WERK добави два нови варианта с черна повърхност към широката си гама от бързи и силови скоби. Те са специално разработени за използване в областта на оптичната метрология, където помагат за задържане на детайлите на място по време на фотометрични измервания.

Матовочерната повърхност на новите бързозатягащи се скоби предотвратява отраженията по време на оптични измервания и фотография и компенсира външните светлинни влияния, които могат да доведат до отражения по време на процеса на измерване. Захващащите елементи са изработени от полирана стомана и се отварят и затварят с дръжка, изработена от черна маслоустойчива пластмаса. Бързо освобождаващите се скоби могат да се използват в хоризонтално (K2067) или вертикално (K2066) изпълнение. И двете версии се предлагат в по три размера и имат хоризонтална основа и регулируем притискащ шпиндел.

HEINRICH KIPP WERK предлага широка гама от бързи и силови скоби, включително прътови скоби, пневматични скоби и превключващи скоби, както и собствено разработени бързи скоби. Последните се характеризират с ергономична и удобна за употреба форма на дръжката, както и със своята издръжливост. Благодарение на специалната си повърхност продуктите са устойчиви на корозия и особено стабилни благодарение на коничното затягащо рамо с U-профил. Иновативните скоби за бързо освобождаване се предлагат и с предпазно заключване. Това гарантира, че дръжката може да бъде задействана само след освобождаване на ключалката.

В допълнение към своите бързосменяеми и силови скоби KIPP предлага на потребителите и широка гама от аксесоари. Портфолиото включва съединители с винтова връзка, регулируеми притискащи елементи за бързоосвобождаващи се скоби със сензор за сила, монтажни скоби, пластмасови дръжки и защитни капачки, адаптерни блокове и плочи, както и притискащи дискове за шпиндели под налягане.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso
Когато хигиената заема централно място