Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Универсални тръбни дръжки от алуминий и неръждаема стомана от KIPP

Многофункционални таланти, подходящи за монтаж

HEINRICH KIPP WERK разшири обширното си портфолио от тръбни дръжки с нови модели, изработени от алуминий и неръждаема стомана. Иновативните дръжки отговарят на нуждите на широк спектър от индустрии и се характеризират с гъвкавост, ергономичност и много добро съотношение цена/качество. Спектърът на приложение на здравите захващащи елементи варира от мебелната индустрия до медицинското оборудване. Тяхната стабилност предопределя използването на дръжките и за инструменти, спортно оборудване и транспортни средства.

Новите тръбни дръжки на KIPP не само пасват много добре в ръката, но и са изключително издръжливи благодарение на своята здравина и стабилност. Тръбите на дръжките са изработени от алуминий или неръждаема стомана. Крайните части са изработени от подсилена пластмаса и стандартно се предлагат в седем цвята. Освен това могат да бъдат изпълнени и индивидуални заявки за цвят. Тръбата на дръжката се предлага в три варианта: от естествен или черен анодизиран алуминий, както и от полирана неръждаема стомана.

Специалният дизайн на крачетата на дръжката, които са оборудвани с четири стягащи стойки в областта на отвора за тръбата, осигурява гъвкавост. Те се изстъргват при натискане на свързващата тръба, като по този начин се осигурява прецизно напасване. По този начин дължината на дръжката може лесно да се персонализира. Като допълнителна защита срещу усукване KIPP предлага на своите клиенти възможността за допълнително залепване на крачето на дръжката и тръбата на дръжката.

Дръжките се монтират бързо и без усилие и с два самонарезни винта. Те образуват собствена резба, когато се завинтят в предварително подготвените отвори на гърба на крайните елементи. По този начин отпада нуждата от вложки за резба, което намалява производствените разходи и допринася за доброто съотношение между цена и качество на дръжките.

С външен диаметър от 30 мм тръбата на дръжката се поставя удобно в ръката на потребителя. Стандартно захващащите елементи се предлагат с осово разстояние до 1000 mm. В допълнение към стандартните размери се предлага и всякаква индивидуална дължина, като се осигурява носеща способност от поне 1000 N.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso