Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

08.09.2023 00:09

Нови хидравлични затягащи елементи в портфолиото на KIPP:

Правилната хидравлична технология за затягане за всяка задача за затягане

HEINRICH KIPP WERK разширява продуктовото си портфолио в областта на технологията на затягане с голям избор от хидравлични затягащи елементи. Собщо седем продуктови фамилии могат гъвкаво да се покрият най-различни задачи за затягане - от прости затягащи устройства до напълно автоматизирани приложения.

В допълнение към механичните и пневматичните затягащи елементи HEINRICH KIPP WERK вече предлага на своите клиенти и широка гама от хидравлични затягащи технологии. Седемте продуктови групи от опорни елементи, изтеглящи се стяги, ротационни лостови стяги, лостови стяги, блокови цилиндри, завинтващи се цилиндри и люлеещи се стяги покриват функциите на опора и стягане в най-различни приложения на хидравличното стягане. Хидравличните притискащи елементи на KIPP са предпочитана технология навсякъде, където се изисква генериране и предаване на големи сили чрез използване на малки притискащи елементи.

Обменът на информация между машината и притискащия елемент осигурява добра управляемост на притискащото устройство, което, наред с другото, позволява оптимизирано по отношение на времето за настройка хидравлично притискане на най-различни детайли и групи детайли. Освен това потребителят се възползва не само от високите стандарти за безопасност на затягащите елементи, но и от значителното намаляване на времето за затягане и разхлабване.

В зависимост от това дали елементите ще се използват в автоматизирани или неавтоматизирани затягащи устройства, KIPP предлага на своите клиенти затягащи елементи с едно или с две действия. Докато за първите не може да се определи време за връщане, това е възможно за двойнодействащите затягащи елементи, което ги предопределя за използване в автоматизирани процеси.


Седем решения за широк спектър от задачи по затягане
С общо седем продуктови фамилии KIPP надеждно покрива всички задачи в процеса на хидравлично затягане: 1.

Хидравличните опорни елементи предотвратяват вибрациите и деформациите на детайла по време на обработката му. 2
хидравлични стягащи елементи за странично предаване на силата на стягане към детайла. 3. Благодарение на компактната си конструкция
хидравличните ротационни лостови скоби са много подходящи за затягащи приспособления с ограничено пространство. 4. Хидравличните
лостови скоби се използват, когато обработваният детайл трябва да се изважда свободно нагоре, когато затягащото приспособление не е захванато. 5.
Хидравличните блокови цилиндри могат да се използват като бутащи и изтеглящи цилиндри и са предопределени за задачи за затягане, които изискват къси линейни ходове с големи сили. 6.
Хидравличните цилиндри с винтове могат да се монтират директно в затягащото устройство и да се използват като бутащи и изтеглящи цилиндри. 7
хидравличните люлеещи се скоби са предназначени за закрепващи приспособления, при които точките на затягане трябва да са свободни по време на изваждане и поставяне.


Посетете ни от 18 до 23 септември на ЕМО 2023 в Хановер в зала 3, щанд I30.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso