Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

Откриваеми контролни панели от KIPP:

Решаване на проблеми в хранително-вкусовата промишленост

HEINRICH KIPP WERK добави нови откриваеми контролни панели към своята гама. Предлагат се както визуално, така и метално откриваеми продукти. Те са предназначени за хранително-вкусовата промишленост и спомагат за предотвратяване на големи аварии в случай на потенциално замърсяване в производствения процес.

Визуално откриваемите контролни панели са оцветени в ултрамарин синьо (подобно на RAL5002). Фон: синият цвят е доста нетипичен за хранителния сектор, така че тези продукти могат лесно да бъдат идентифицирани при контакт с храни. Освен това работните части отговарят на повишените хигиенни изисквания - например кръстата дръжка може да се почиства много лесно благодарение на затворения контур на дръжката с гладка повърхност.

Работните части с метално разпознаване отиват още една стъпка напред. Техните компоненти могат да бъдат открити с помощта на индукционна технология. Това е полезно, ако контролен панел - цял или на части - случайно попадне в производствения процес. В този случай специалните системи за откриване могат надеждно да селектират чуждите обекти, дори ако те са невидими с просто око. Фрагменти с обем до 0,027 cm³ (размер приблизително 3х3х3 mm) могат да бъдат открити и изхвърлени, така че да не се налага изхвърляне на големи количества продукция.

Всички откриваеми работни части от KIPP са изработени от подсилена със стъклени влакна термопластмаса, отговаряща на изискванията на EU10/2011 и FDA; вложките са изработени от неръждаема стомана 1.4404. Максималната работна температура е 120 °C. Налични са дръжки с лък, крило, звезда и кръст, както и копчета с набразден връх и лостове за затягане.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso
Когато хигиената заема централно място