Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Готови за 66 kV - решения за модерни офшорни вятърни паркове

Енергоразпределението и преносът на енергия са основни компетенции на PFISTERER от почти 100 години. Като експерти в областта на интерфейсите в енергийните мрежи, ние доставяме свързващи компоненти и кабелни системи "до ключ" за всички нива на напрежение като цялостна система. Нашите системи за свързване PLUG, CONNEX и SEANEX, както и съединителят SICON свързват надеждно и бързо всички системни части на вятърния парк. Всички системни компоненти са изработени специално за маритимна експлоатация: устойчиви на атмосферни влияния, солена вода и проектирани за офшорна среда.

Изграждането на кабелни системи на офшорни подстанции изисква висша дисциплина на полагане на кабели. Изключително сложните кабелни трасета трябва да бъдат инсталирани в ограничено пространство, около много ъгли и на няколко нива. Значителният времеви натиск и едновременното изграждане на други подучастъци допълнително усложняват задачата. Успешното преодоляване на това предизвикателство изисква щателно планиране и специалисти със солиден опит в бранша. PFISTERER е там от самото начало. Ние съпътствахме отблизо процеса от идеята за електроцентрала в открито море до изграждането на първия офшорен вятърен парк. PFISTERER установи стандартите в бранша, нашето управление на проекти и нашите продукти са на съвременно ниво днес. Със SEANEX до 72,5 kV и CONNEX за по-високи нива на напрежение PFISTERER предлага системи за сухо свързване с възможност за включване за всички изисквания в офшорната зона.

Още новини


Винтербах, Германия - 06 февруари 2024 г. - Системата за щепселно свързване CONNEX на PFIST...

Винтербах, Германия - 7 ноември 2023 г

Офшорната платформа DolWin kappa беше успе...


Винтербах, Германия - 26.09.2023 г. -

Операторът на електропреносната мрежа TenneT...

Карл-Хайнц Пфистерер става почетен председател на Надзорния съвет на SE.

Винтербах, Германия - 15 юни 2023 г. -

Pfisterer, водещ доставчик на решения за енергийна...

От началото на годината Кюснахт ам Риги е новото централно място за нашите приблизително 160 служители в Швейцария. За Групата PFISTERER, която от десетилетия е вкоренена в Швейцария, това бележи началото на нова ера: в Кюснахт обединяваме нашите подразделения, които преди това се намираха в Малтерс и Алтдорф, в нов централен технологичен и търговски център.