Каталог
Каталог

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Нашият нов сайт в Швейцария - навлизане в нова ера

От началото на годината Кюснахт ам Риги е новото централно място за нашите приблизително 160 служители в Швейцария. За Групата PFISTERER, която от десетилетия е вкоренена в Швейцария, това бележи началото на нова ера: в Кюснахт обединяваме нашите подразделения, които преди това се намираха в Малтерс и Алтдорф, в нов централен технологичен и търговски център.

От Алтдорф ще продължат да работят само лабораторията за високо напрежение и подразделението за услуги (обучение и монтаж). "Със сливането на двата обекта ние изграждаме нов търговски и технологичен център в Кюснахт - голяма инвестиция, която ще повиши конкурентоспособността на цялата група PFISTERER", казва Едуардо Сантана, управляващ директор на PFISTERER Switzerland AG, и гледа с нетърпение към бъдещето.

Модерните помещения са гъвкаво проектирани за по-нататъшен растеж и предлагат оптимална работна среда. Оборудван с нов шоурум, технически център и лабораторна зона, новият търговски и технологичен център ще бъде привлекателно място за обмен с клиенти и бизнес партньори. "Радваме се, че поставяме началото на нова ера за PFISTERER в Швейцария. В същото време това е и ясно решение в полза на Швейцария като важно място за технологии и иновации", обяснява Едуардо Сантана.

Важна локация за иновации, технологии и продажби

PFISTERER е здраво вкоренена в Швейцария от около 65 години и ние се гордеем с развитието, което започна през 1957 г. със създаването на първия ни чуждестранен филиал в Малтерс. Днес швейцарският обект играе важна роля в разработването и продажбата на персонализирани компоненти и системи за въздушни линии за високо напрежение и подземни кабелни мрежи. Възнамеряваме да продължим тази история на успеха в Кюснахт и през следващите години.

Още новини


Винтербах, Германия - 06 февруари 2024 г. - Системата за щепселно свързване CONNEX на PFIST...

Винтербах, Германия - 7 ноември 2023 г

Офшорната платформа DolWin kappa беше успе...


Винтербах, Германия - 26.09.2023 г. -

Операторът на електропреносната мрежа TenneT...

Карл-Хайнц Пфистерер става почетен председател на Надзорния съвет на SE.

Винтербах, Германия - 15 юни 2023 г. -

Pfisterer, водещ доставчик на решения за енергийна...

Енергоразпределението и преносът на енергия са основни компетенции на PFISTERER от почти 100 годи...