Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Бързо и лесно позициониране:

Нови заключващи болтове с ротационно задвижване от KIPP

HEINRICH KIPP WERK разшири своята широка продуктова гама от заключващи болтове с шест нови версии с ротационно задвижване. Практичните работни части позволяват бързо регулиране и позициониране на движещи се компоненти. Те са идеални за всички приложения, при които трябва да се предотврати промяна на заключващото положение вследствие на странични сили.

Шестте нови заключващи болтове се предлагат с диаметър на щифта 5 mm и 7 mm. Практичното при позициониращите елементи: те позволяват бързо позициониране и фиксиране на компонент чрез завъртане или плъзгане. В зависимост от версията заключващите щифтове имат и индикатор за включване/изключване или индикатор за включване/изключване. Тези обозначения значително намаляват риска от неправилна работа.

Корпусът и щифтовете на позициониращите елементи са изработени от никелирана стомана, а въртящите се глави - от термопластичен материал. Заключващият щифт на застопоряващите болтове е коничен; съответните конични втулки, изработени от стомана, се предлагат като аксесоари и за двата диаметъра на болтовете.

Потребителите могат да избират между резбова и фланцова версия на застопоряващите болтове. Версията с резба се закрепва със заключваща гайка, докато моделът с фланец се фиксира с три закрепващи винта.

Заключващите болтове с ротационно задвижване на KIPP са идеални не само за позициониране върху направляващи релси в машиностроенето, но и за използване в конструкцията на приспособления и опаковъчни системи, както и за заключване на изтеглящи или заключващи устройства в автомобилостроенето.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso