Каталог
Каталог

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Допълнителни дължини и диаметри

KIPP предлага нови дръжки за лък

HEINRICH KIPP WERK разширява гамата си от П-образни дръжки: моделите "Алуминиева кръгла" и "Кръгла неръждаема стомана" вече се предлагат и с допълнителни диаметри и дължини. Аксесоарите се допълват от крайни капачки от съответстващи материали.

KIPP в бъдещеще предлага и кръгли алуминиеви дръжки за лък (K0201) с диаметри 8, 12, 16 и 20 мм. Моделите с диаметър 10 mm се предлагат и в нови дължини. KIPP има в гамата си и подходящи крайни капачки - те се предлагат, както и самите дръжки за лък, в повърхности "естествено анодизиран" и "черно анодизиран".

Нова продуктова фамилия (K1793) замества предишната гама кръгли дръжки за лък от неръждаема стомана. Тя се характеризира с широка гама от диаметри (5, 8, 10, 12 и 16 mm) и множество дължини. Тези продукти са изработени от материал неръждаема стомана 1.4404 (A4); за повърхностното покритие клиентите могат да избират между полирано и матово бластирано. Тук могат да се поръчат отделно и крайни капачки - те се предлагат и в светлополиран цвят.

HEINRICH KIPP WERK предлага широка гама от U-образни дръжки и по този начин е един от водещите доставчици в Германия. Закрепващите елементи се използват за отваряне и затваряне на капаци, обшивки и капаци. Те се използват в производството на машини, съоръжения, инструменти и приспособления или в ИТ сектора за сървърни шкафове и шкафове за багаж. Но U-образни дръжки са необходими и за използване при мебели - например при врати и чекмеджета на шкафове - и в рехабилитационната и медицинската техника. За да покрие широк спектър от изисквания, KIPP предлага квадратни, кръгли и овални модели, както и извити дръжки от стомана, неръждаема стомана, алуминий и пластмаса. Специалните процеси на анодиране и покрития осигуряват по-добра защита на повърхността - по този начин дръжките на KIPP са защитени и от корозия и поради това са особено издръжливи. Производството в собствената производствена база на компанията се осъществява на изключително гъвкава клетка за огъване с 6-осов робот и гарантира не само най-високо качество, но и гъвкавост: по заявка се предлагат и специални огънати дръжки в малки партиди.

Още новини

Безопасността отговаря на дизайна
Така че само това, което трябва да е вътре, да е вътре
Лесно и безопасно водене на големи тежести
Основи и прозрения във формат #kippresso