Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren в SPS Нюрнберг

Като място за срещи на индустрията за автоматизация, sps Нюрнберг от 14 до 16 ноември 2023 г. ще покаже многобройни решения за автоматизация и IIoT. Такъв е случаят и на изложбения щанд на двете марки на AMETEK Dunkermotoren и MAE - на новото място на щанда в зала 4-481

Dunkermotoren представя за първи път на изложението sps скоростната кутия PLG 75 SL Servoline. С обичайното си високо качество, производителност и експлоатационен живот от >20 000 часа тя предлага ненадминато цялостно решение в комбинация с издръжливите DC сервомотори на производителя на задвижвания.

BG 45 dPro е новият член на портфолиото от BLDC двигатели, който е базиран на платформата за управление на двигатели (MCP). MCP е модулна концепция, която се използва във всички интелигентни BG двигатели и някои външни електронни устройства на Dunkermotoren и позволява програмиране на различни параметри и функции за безопасност. Както при всички двигатели BG dPro, силната страна на BG 45 dPro е интегрирането на пълната електроника на двигателя във вече компактния корпус. С постоянна изходна мощност до 110 W и номинални обороти до 4720 об/мин двигателят е по-мощен от предшествениците си със същото номинално напрежение.

В унисон с интелигентните двигатели и контролери марката nexofox IIoT показва как в бъдеще данните за продуктите могат да бъдат предоставени на клиентите съвсем просто под формата на цифрови близнаци чрез управленски черупки. Заедно с партньорите conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm и AS-Schneider тук беше разработено решение с подкрепата на Open Industry 4.0 Alliance, за да може да се предоставят управленски обвивки по стандартизиран и независим от производителя начин. Междувременно nexofox продължава модулната идея на ДНК на Dunkermotoren в цифровия свят за класическите IIoT UseCases. С nexoLink nexofox въвежда централен базов модул за лесна интеграция на всички IIoT предложения от Dunkermotoren. Освен това nexofox предоставя предварителен преглед на по-нататъшното модулно разширение на Smart Diagnostics - модул за прогнозна поддръжка за безсензорно определяне на износването на скоростната кутия. В допълнение към разширяването на софтуерната гама ще бъде обявен контролерът на nexofox BGE 8060 dPro, мощно разширение на BGE 5510 dPro.

За транспортни системи без водач специалистът по задвижваща техника показва ново решение с главината на трансмисията NG 1000 WO. Комбинацията от двигател и редуктор изисква обща височина от само 95 мм и по този начин позволява създаването на превозни средства с особено ниска височина на поднасяне. благодарение на изместването на осите задвижванията могат да се разположат едно до друго в превозното средство, което намалява минималната широчина до 600 mm и увеличава товароносимостта, както и капацитета за ускоряване на AGV. Във времена, когато пространството е важен фактор за разходите, Dunkermotoren по този начин допринася за прилагането на пространствено и икономически ефективни логистични решения.

Сестринското дружество MAE, от друга страна, е посветено на една напълно различна, но не по-малко актуална тенденция през 2023 г.: местното снабдяване. MAE изцяло отговаря на тази тенденция и произвежда своите продукти изключително в Европа. В комбинация със спирачки, енкодери, зъбни колела и електроника портфолиото на стъпковите двигатели на MAE предлага много решения за задвижване, които могат да бъдат гъвкаво сглобени в зависимост от приложението. Новата, интегрирана електроника sGo предлага оптимизиран по отношение на разходите вариант тук за размери Nema 17 и Nema 23.

Не пропускайте: На 14 ноември 2023 г. Франц Фогт, ръководител на регионалните продажби в Dunkermotoren, ще обясни в 9:30 ч. в лекционната програма на търговското изложение sps до каква степен постояннотоковият сервомотор може да замени променливотоковия сервомотор.

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...