Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

Безопасността винаги е на лице

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със STO

Dunkermotoren, марка на AMETEK, вече предлага на своите клиенти библиотека за безопасност за своите интелигентни двигатели и електроника за управление с интегрирана функция за безопасност STO (Safe Torque Off). В допълнение към цялата гама безчеткови постояннотокови двигатели от фамилията dPro, това включва и външната електроника за управление BGE 5510 dPro. Това улеснява определянето на цялостната безопасност на системата с помощта на изчислителен инструмент.

Безплатният софтуерен асистент SISTEMA от IFA например предлага на производителите на машини автоматизирана помощ при изчисляването на безопасността на цялата им система. Различните компоненти и техните рискови параметри могат да бъдат записани в софтуера и ефектът от отделните промени, включително нивото на производителност, постигнато от системата, може да бъде определен автоматично. Тези данни, свързани с безопасността, могат лесно да се копират в проекта с помощта на библиотеката. По този начин се елиминира ръчното прехвърляне и свързаният с него риск от грешки.

Библиотеката за безопасност за всички продукти на Dunkermotoren със STO е достъпна за безплатно изтегляне от уебсайта на производителя на задвижваща техника:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика
Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...

Нов енкодер с висока разделителна способност от Dunkermotoren за най-високите изисквания за прецизност