Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Нови решения за задвижване за индустриална автоматизация

Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика


На 18 и 19 септември експертите и практиците в областта на индустриалната автоматизация ще се съберат на изложението All about Automation в Кемниц. Обменът на информация за нов софтуер, решения за роботика и компоненти за автоматизация ще окаже значително влияние върху новите разработки и ще тласне индустрията напред.

Dunkermotoren, марка на AMETEK, също ще присъства на тази индустриална среща и ще укрепи интралогистиката с иновативни задвижващи технологии и цифрови решения.

Например новата скоростна кутия PLG 75 SL Servoline с експлоатационен живот над 20 000 часа в комбинация с DC сервомоторите с дълъг живот на производителя на задвижваща техника е идеалното решение за автоматизиране на индустриални приложения с особено висока честота на циклите.

Продуктовото портфолио специално за транспортни системи без водач, като AGV и AMR, позволява особено компактни решения, които маневрират безопасно с товари до 4 тона през складове и производствени халета.

Независимо дали са мобилни или интегрирани в система - софтуерните решения от вътрешнофирмената цифрова марка nexofox осигуряват наблюдение в реално време на всички данни за двигателя и работата, независимо от местоположението. Мониторингът на състоянието и прогнозната поддръжка вече не са мечти на бъдещето, а вече са реалност във вашата интелигентна фабрика благодарение на nexofox.

Проектирайте индустриалната автоматизация на утрешния ден и посетете Dunkermotoren на изложението aaa Chemnitz на щанд 1-127.

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...

Нов енкодер с висока разделителна способност от Dunkermotoren за най-високите изисквания за прецизност