Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Напълно интегриран икономически ефективен контролер

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена

Безчетковият двигател BG 42 на Dunkermotoren, марка на AMETEK, отдавна се е наложил в широк спектър от приложения и индустрии. Сега производителят на задвижваща техника пуска на пазара още един интегриран контролер. BG 42 dGo впечатлява с висока производителност на особено достъпна цена. Пълноценният 4-квадрантен контролер може да се параметризира ex works и да се управлява лесно чрез неговите входове. Освен това той използва пълния потенциал на двигателя - независимо от избраната дължина и номинално напрежение (от BG 42x15 12V до BG 42x45 48V).

Чрез интегриране на контролера в корпуса на двигателя и оптимизиране на работните параметри може да се конфигурира особено ефективно задвижване, което спестява ценна енергия и значително удължава времето за работа на устройствата, захранвани от батерии.

Благодарение на конфигурируемите връзки пълната функционалност на двигателя, необходима в приложението, може да бъде нанесена с възможно най-малко проводници. В основната версия например освен захранването са необходими само един аналогов вход, един изход за скорост и два цифрови входа, за да се използва пълният потенциал.

Необходим ли е клас на защита? Няма проблем! Новият контролер dGo може да бъде интегриран и в здравата версия BG45, която е оборудвана с хибридни щепсели и се предлага с клас на защита до IP65. При помпени приложения например новият контролер BG42 dGo позволява прецизно управление на скоростта и точно конфигуриране на необходимия дебит, което значително подобрява ефективността на такава система. Същевременно ограничението на въртящия момент също може да се задава прецизно и възпроизводимо ex works за всяко приложение, което е необходимо например за доилни роботи или контрол на напрежението на ремъците в производствени системи. С модела BG 42 dGo Dunkermotoren предлага особено икономична концепция за задвижване, която може да бъде оптимално конфигурирана за много приложения.

Още новини

Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...

Нов енкодер с висока разделителна способност от Dunkermotoren за най-високите изисквания за прецизност