Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE представя най-новите акценти

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отваря врати за световните експерти в областта на почистването и хигиената. Като известен доставчик на пазара на почистващи и хигиенни продукти, MAE, марка на AMETEK, участва като изложител. В зала 7, на щанд 420, MAE представя последните си иновации за пазара на почистващи препарати.

Вентилаторите на MAE се използват от много години за засмукване на сушилни машини за почистване. Те потискат с отлична въздушна производителност, тиха работа, висока скорост и много добро съотношение между мощност, размер и тегло. Освен това всички продукти са оборудвани с най-добрата в класа си енергийна ефективност съгласно новата Директива за екодизайн и са произведени в Европа.

Особено новият байпасен универсален вентилатор BU 82 2-stage, който се предлага във версия за променлив и постоянен ток, е разработен за уникалните изисквания за ефективност на скруберите. Вентилаторът предлага висока ефективност в малък и компактен дизайн. Благодарение на ниското си тегло тя е идеално пригодена за мобилни устройства и впечатлява с допълнителни характеристики като удължен експлоатационен живот и други характеристики, благоприятни за използването им в скруберни сушилни.

В гамата безчеткови въздуходувки и двигатели MAE представя новата BB 42 By Pass: Високоскоростна BLDC въздуходувка с вграден контрол на скоростта и оптимизирана система за въздушен поток. Освен това тя е отлично пригодена за приложения, захранвани от батерии, поради високата си ефективност и има изключителна въздушна производителност в сравнение с размера на опаковката.

Друг акцент е платформата на MAE за двигатели 89, която се предлага както в конфигурация By Pass, така и в конфигурация Thru-Flow във версии за променлив и постоянен ток. Предлагайки повишена ефективност и намалени шумови емисии, този безчетков вентилатор има здрав алуминиев корпус и работно колело, което гарантира издръжливост и оптимална производителност. С бордовото управление на задвижването и затворения контур на регулиране на скоростта, тя е универсално решение за различни почистващи съоръжения.

Dunkermotoren, сестринската компания на MAE и също марка на AMETEK, е съизложител на щанда на MAE. Dunkermotoren е добре позната в областта на индустриалната автоматизация и автоматизираните управляеми превозни средства (AGV) и предлага опит, ценен за приложения като автономни и движещи се почистващи машини. BLDC моторът BG 66 dPro с главинен редуктор NG 250 е идеалното задвижване за движение за почистващи роботи. Решението впечатлява с компактна и здрава конструкция, дълъг експлоатационен живот и се предлага в различни размери и с различна радиална товароносимост - всичко това произведено в Германия.











Още новини

Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo
Нов енкодер с висока разделителна способност от Dunkermotoren за най-високите изисквания за прецизност
от 16 до 18 април 2024 г. на Messe Frankfurt, щанд A171.
С обновяването на средата за програмиране MotionCode от nexofox програмирането на интелигентни двигатели вече е още по-лесно и вече няма ограничения за децентрализираните архитектури за автоматизация.

Широко използван и универсален - безчетковият двигател BG 75 на Dunkermotoren, марка на AMETEK, е...

С продуктовата фамилия SL 38 Dunkermotoren, марка на AMETEK, стартира нова серия високопроизводителни линейни двигатели. Като версия от неръждаема стомана, ServoLine 38 STL (Stainless Steel) впечатлява с най-високо качество на материала и издръжливост