Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Устойчивостта на фокус - новото списание за клиенти на Dunkermotoren

Новият брой на списание Motion Journal "mo се фокусира върху това, което наистина има значение: Нашата околна среда

За седмия брой на своето списание за клиенти "mo" Dunkermotoren, марка на AMETEK, измисли нещо много специално. Атрактивно представен в нов формат, производителят на задвижващи технологии дава възможност да се надникне зад кулисите и обяснява на читателите как темата за устойчивостта преминава през компанията.

В Dunkermotoren не само двигателите се подстригват за ефективност, но и целият процес на създаване на продукта. "Устойчивостта е от централно значение за нас. Всеки ден ние в Dunkermotoren работим по различни начини, за да намалим въглеродния си отпечатък и да дадем все по-голям принос за опазването на околната среда - като компания и като личности", казва Уве Лоренц, управляващ директор на Dunkermotoren Group.

С новото списание за клиенти компанията предоставя подробна информация за това как реализира идеята за устойчивост във всички области на Dunkermotoren Group.

Дали чрез оползотворяване на енергията на роботите Yaskawa, използвани от EGS Automation, пестене на ресурси при работа с двигатели благодарение на интелигентните услуги nexofox, или с помощта на къси вериги на доставки при производството на двигатели в Dunkermotoren и MAE, всеки член на групата дава своя принос за повече устойчивост в ежедневните процеси. А самите служители също стават активни - в истинския смисъл на думата.

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...