Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE и EGS Automation се представят заедно на панаира в Хановер

Панаирът в Хановер е ценен пункт за срещи на германската индустрия от много години и ще се проведе през 2023 г. в обичайното време - от 17 до 24 април

Както и миналата година, Dunkermotoren ще участва в изложението заедно със сестринската си компания MAE и дъщерното си дружество EGS Automation в зала 6, B08.

Dunkermotoren и EGS Automation ще излъчват на живо от централата си в Бондорф в Хановер данни в реално време от система за автоматизирана обработка на компоненти за двигатели. Услугите на nexofox, марката IIoT на Dunkermotoren, предлагат на клиентите, внедряващи подобни решения за автоматизация, възможността лесно да проверяват данните от свързани двигатели или системи за автоматизация напълно дистанционно от всяко място. С помощта на инсталирана камера в производственото предприятие на Dunkermotoren производственият процес, при който два робота подават лагерни щитове към обработваща машина и няколко пробивни агрегата, може да се наблюдава от Хановер.

Всички софтуерни продукти на Dunkermotoren са разработени в съответствие с подхода Asset Administration Shell (AAS), определен от Industrial Digital Twin Association (IDTA), и се предоставят в съответствие с Open Industry 4.0 Alliance. По този начин интеграцията в собствени или съществуващи IIoT екосистеми е лесно възможна.

Друг акцент в Хановер ще бъде високодинамична 4-осна система за манипулиране. Във фокуса на този модел е портална система, състояща се от различни линейни модули. Порталните системи могат да се използват по много начини - от манипулиране на материали до приложения за вземане и поставяне, от течности до твърди вещества - областите на приложение са безброй.

MAE, сестринската компания на Dunkermotoren от Италия, представя изцяло нов дизайн на серията стъпкови двигатели ST. В комбинация с редуктори, енкодери, спирачки и електроника стъпковите двигатели на MAE могат да се конфигурират, за да се създаде цялостно решение за задвижване. Новите серии STE вече имат интегрирана електроника и по този начин предлагат намалено окабеляване и много други предимства. Като допълнително предимство - всички стъпкови двигатели на MAE и техните приставки се произвеждат в Европа!

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...