Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.02.2023 01:02

Dunkermotoren представя нови решения nexofox IIoT на LogiMAT

На изложението LogiMAT Stuttgart от 25 до 27 април 2023 г. Dunkermotoren поставя акцент върху интелигентните решения на собствената си марка nexofox. В зала 7 на щанд B09 производителят на задвижващи технологии представя новия си продукт "Интелигентна диагностика". Въз основа на различните обхвати на пакетите клиентите на Dunkermotoren вече могат да решат за броя на двигателите, които искат да наблюдават чрез "Smart Diagnostics". С помощта на "Smart Diagnostics" nexofox предлага на своите потребители функции като бележки и предупреждения въз основа на индивидуално конфигурирани прагове. Екипът на Dunkermotoren и nexofox е експерт за собствените си продукти, а благодарение на Smart Diagnostics клиентите вече не трябва сами да придобиват специфично за двигателите IIoT ноу-хау. Ако клиентът все пак предпочита да има собствени знания, различните пакети услуги предлагат обучения и курсове, като например програмиране на MotionCode и много други. В допълнение към софтуерните си продукти Dunkermotoren предлага и административни корпуси за внедряване на решението в средата на клиента по стандартизиран начин. Административните обвивки се разработват на базата на Industrial Digital Twin Association (IDTA) и се предоставят в съответствие с Open Industry 4.0 Alliance.

Dunkermotoren вече представи главината на редуктора NG 1000 WO на изложението sps Nuremberg 2022, която сега е показана и на LogiMAT. Съкращението "WO" означава "with Offset" (с отместване) и означава спестяване на място при монтажа благодарение на отместването на редуктора спрямо двигателя. След вече познатите серии NG 250 и NG 500, NG 1000 WO допълва специалното продуктово портфолио на AGV. Новото решение за задвижване убеждава със своята компактност. То е комбинирано с интелигентен BLDC двигател от серията BG 95x80 dPro с главинен редуктор NG 1000 WO, спирачка E 600R и безопасен енкодер - всички те са с дължина само 600 mm. По отношение на просвета задвижващото решение предлага допълнителни предимства с обща височина от само 95 mm.

Друг специален акцент е Open Shuttle на KNAPP Solutions GmbH. AGV включва решение за задвижване, съчетаващо безчетков двигател BG 75 с главинен редуктор NG 500 на Franz Morat Group, както и спирачка и енкодерна система. Совалката ще бъде на разположение на живо на щанда в зала 7 - B09.

. В допълнение към вече споменатите решения за задвижване, решенията на Dunkermotoren са напълно подходящи за всестранно или многопосочно движещи се превозни средства. Едно много интересно решение на компанията Techno MP с идеална площна мобилност може да се види в последната ни листовка "Програма за AGV, AGC и AMR".

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...