Каталог
Каталог

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE и EGS Automation публикуват шестото издание на ''мо

Вече за шести път Dunkermotoren, марка на AMETEK, издава списанието за задвижващи технологии ''mo

Както обикновено от предишните години, списанието предлага вълнуващи теми за тенденциите в задвижващите технологии, но също така и интересни сведения за компаниите Dunkermotoren, MAE и EGS Automation. Dunkermotoren, например, предоставя информация за новия отдел за приложен инженеринг, който като технически интерфейс придружава новите проекти заедно с продажбите и клиентите и ги подкрепя в оптималното проектиране на задвижването от самото начало.

В тазгодишния брой специално внимание е отделено на дъщерното дружество EGS Automation в Донауешинген. В допълнение към интервюто с основателя Робърт Еби, подробен пример за приложение предоставя информация за многото възможни приложения на роботите EGS. Многобройни снимки показват как автомобилният доставчик KE Elektronik постига годишна продукция от няколко милиона пластмасови конектора благодарение на EGS Automation с общо две шприцмашини и шест робота - и то напълно автоматично.

Но темата за Индустрия 4.0 не е пренебрегната в шестото издание на "мо. След стартирането на nexofox през октомври 2021 г., марката IIoT представя свой собствен каталог за услуги тази година. В допълнение към курсовете за обучение за конфигуриране и програмиране на двигатели, както и към индивидуалните договори за услуги за въвеждане в експлоатация и анализ на неизправности на интелигентни задвижващи системи, nexofox с удоволствие ще ви консултира по вашите въпроси относно прогнозната поддръжка или ще ви предостави необходимата технология за анализи в реално време като част от мониторинга на състоянието.

Сестринската компания MAE на Dunkermotoren е представена в Antriebstechnik Magazin за трета година и освен нов високоскоростен променливотоков двигател представя и напълно нова серия вентилатори, които с особено ниската си консумация на енергия и компактния си дизайн са оптимално подходящи за машини за мокро и сухо почистване, захранвани с батерии.

Кликнете тук за списанието: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Още новини

Новият контролер 4Q от Dunkermotoren предлага висока производителност на достъпна цена
Dunkermotoren проправя пътя към напълно автоматизирана и дигитализирана интралогистика

Библиотека за безопасност SISTEMA за интелигентните двигатели dPro на Dunkermotoren със S...

Dunkermotoren, марка на AMETEK, се гордее, че задвижва състезателния автомобил на отбора Milhagem Team от университета на Минас Жерайс със своя безчетков постояннотоков двигател
Dunkermotoren публикува нов брой на своето списание за движение "mo

От 14 до 17 май 2024 г. изложението Interclean в Амстердам отва...