Каталог
Каталог

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Относно WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

От основаването си преди 25 години WSW се превърна в един от най-големите европейски доставчици на сферични плъзгащи лагери, прътови накрайници, специални лагери и много други специални части.

Освен това през последните години непрекъснато разширявахме дейността си в областта на системите, така че днес WSW е компетентен доставчик на цялостни компоненти и продукти, изработени по поръчка, за различни индустриални сектори.
Философията на WSW накратко:

WSW - най-доброто решение

Нашата философия е да произвеждаме и продаваме само висококачествени продукти на приемлива цена. Продуктите се произвеждат от човека в национални и международни производствени обекти съгласно чертежите и указанията на WSW и под нашия постоянен контрол.

Водещи производители на оригинално оборудване, действащи в различни области на машиностроенето, автомобилостроенето и производството на енергия, вече прилагат нашите продукти. Клиентите ни оценяват особено високо нашето обслужване, качеството, както и съотношението между цена и качество. Особено във времена на все по-интензивна конкуренция, която води до драстичен спад на цените, цената в даден момент ще се отрази на качеството на продуктите. Въпреки това за WSW качеството е най-важният критерий, тъй като искаме да гарантираме възможно най-висока сигурност за нашите продукти и за нашите клиенти днес и в бъдеще.

плъзгащи лагери с ниско триене (WZGB..)

без поддръжка

DIN ISO:
Серия:
стомана/ PTFE плъзгаща се тъкан

Размери: mm
Температури:

  • ниско износване
  • висококачествен плъзг...

Букси на плъзгащи се лагери

без нужда от поддръжка

Пример за поръчка: WU вътрешен диаметър, външен диаметър, ширина

Скоба за клещи (CBB..)

DIN ISO: 8132
Серия:

Размери: 10-125 mm
Температури:

Скоба за клещи 90°, материал GGG 50

Гарнитури

Уплътнителните пръстени WSW са изработени от специален клетъчен полиуретанов еластомер. Този материал, който е специално разработен за технически приложения, е особено подходящ за производството на...

Цилиндрични основи

изискващи поддръжка

заваряема,
плъзгаща се повърхност: стомана/стомана

Части за селскостопански машини

Можете да получите и различни видове селскостопански продукти:

  • Топ връзки
  • Автоматичен теглич Top Link
  • Долна точка на прикачване
  • Кълбовидни съединения...

Composite materials

Композитните материали се състоят от пластмасова фина мрежа, импрегнирана с термореактивни смоли, равномерно смесени твърди смазочни материали и други добавки, за да се постигне оптимално решение з...

Специални решения

Продукти и решения

той компанията WSW Wälzlager е един от най-големите доставчици в областта на разработването и производството на специални решения в областта на:
  • Сферични п...

От основаването на WSW през 1982 г. насам ние продължаваме да се развиваме. Днес компанията е еди...