Каталог
Каталог

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Относно WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

От основаването си преди 25 години WSW се превърна в един от най-големите европейски доставчици на сферични плъзгащи лагери, прътови накрайници, специални лагери и много други специални части.

Освен това през последните години непрекъснато разширявахме дейността си в областта на системите, така че днес WSW е компетентен доставчик на цялостни компоненти и продукти, изработени по поръчка, за различни индустриални сектори.
Философията на WSW накратко:

WSW - най-доброто решение

Нашата философия е да произвеждаме и продаваме само висококачествени продукти на приемлива цена. Продуктите се произвеждат от човека в национални и международни производствени обекти съгласно чертежите и указанията на WSW и под нашия постоянен контрол.

Водещи производители на оригинално оборудване, действащи в различни области на машиностроенето, автомобилостроенето и производството на енергия, вече прилагат нашите продукти. Клиентите ни оценяват особено високо нашето обслужване, качеството, както и съотношението между цена и качество. Особено във времена на все по-интензивна конкуренция, която води до драстичен спад на цените, цената в даден момент ще се отрази на качеството на продуктите. Въпреки това за WSW качеството е най-важният критерий, тъй като искаме да гарантираме възможно най-висока сигурност за нашите продукти и за нашите клиенти днес и в бъдеще.

Специални части според чертежа

В допълнение към продажбата на стандартни продукти, част от нашите услуги е разработването на специални части по чертежи в сътрудничество с нашите клиенти.

Радиални сачмени лагери

От най-малкия сачмен лагер до специално разработени специални части

Прецизни търкалящи лагери

WSW предлага и широка гама от търкалящи лагери. Благодарение на дългогодишния опит и сътрудничеството с национални и международни партньори е възможно да се достави почти всеки артикул

  • ...

Повърхностни покрития

Обхват на услугите:

- Поцинковане
- Сплави от цинк и желязо
- Сплави от цинк и никел (960h SS тест съгласно
DIN EN ISO 9227)
- Пасивиране
- Запечат...

Ковани детайли

WSW е специализирана в производството на голямо разнообразие от продукти.
За да постигнем висока ефективност и високо качество, ние внедрихме стройно производство. Основните ни конкурентни пре...

Смазки

Стандартно предлагаме 5 вида смазки, които могат да се доставят в различни размери контейнери. Предлаганите от нас греси покриват 95 % от приложенията. Тези смазки са специално разработени за сфери...

Единица за повторно смазване (WLUB120)

икономичен

  • лесен монтаж и пускане в експлоатация автоматично смазване около
  • оптимално дозиране на смазочния материал
  • Система, състояща се от висок...

От основаването на WSW през 1982 г. насам ние продължаваме да се развиваме. Днес компанията е еди...