Каталог
Каталог

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Вашият специалист за сферични плъзгащи лагери и прътови накрайници

От основаването на WSW през 1982 г. насам ние продължаваме да се развиваме. Днес компанията е един от най-големите специализирани доставчици в Европа на сферични плъзгащи лагери, прътови накрайници, специални лагери и специални части. Благодарение на 40-годишния ни опит и всеобхватните ни експертни познания ние знаем какво движи нашите клиенти. Ето защо обединяваме силните си страни и доставяме готови за употреба решения от един източник по цялата верига на стойността - персонализирани за широк спектър от приложения, с най-високо качество и на справедливи цени. Освен това през последните няколко години непрекъснато разширяваме дейността си в областта на системите, което превръща WSW в доставчик на цялостни възли и персонализирани продукти за производители от широк спектър от индустрии.

Независимо дали става въпрос за решения за машиностроенето, автомобилната индустрия или производството на енергия - нашата философия винаги е:


Ефективно. Безопасност. Икономичен

Вярна на този девиз, WSW произвежда и продава само висококачествени продукти на приемлива цена. Нашите стандарти за качество са наша запазена марка и са здраво заложени в компанията. Това е отразено, наред с другото, в нашата сертифицирана по DIN 9001:2015 система за управление на качеството. Независимо дали в национални или международни производствени мощности - продуктите, произвеждани за WSW, се произвеждат съгласно нашите чертежи, спецификации и под нашия постоянен контрол. Освен това доставчиците се подбират по строги критерии и редовно се одитират.

Особено във времена на все по-нарастваща конкуренция и свързаната с нея ерозия на цените, цената в определен момент ще повлияе на качеството на продукта. Въпреки това WSW ще продължи да обръща най-голямо внимание на качеството, за да гарантира възможно най-високо ниво на безопасност за нашите клиенти и нашите продукти - нещо, на което винаги сме могли да разчитаме. Ето защо известни производители на оригинално оборудване от широк спектър от индустрии използват нашите решения от дълго време, защото ценят нашето обслужване, постоянното качество на нашите решения и оптималното съотношение между цена и качество.