Каталог
Каталог

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Oбратно към списъка

Специални решения на WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Запитване за продукт  

Продукти и решения

той компанията WSW Wälzlager е един от най-големите доставчици в областта на разработването и производството на специални решения в областта на:
  • Сферични плъзгащи лагери
  • Краища на пръти
  • Втулки за плъзгащи лагери
  • Части за селскостопански машини
  • Обща програма за търкалящи лагери
Областите на приложение не биха могли да бъдат по-различни:
От строителни и селскостопански машини до сложни специални решения за регенеративно производство на енергия, офшорна индустрия или морски приложения.

От снабдяването със суровини, през механичната обработка, специфичното за клиента покритие и монтажа WSW може да разчита на световна мрежа. За да се отговори на клиентските заявки още по-бързо и гъвкаво, вътрешното производство беше разширено с 5-осов фрезово-стругови център. За целта бяха наети специално обучени служители, които осигуряват безпроблемен процес при работа на смени. Друго предимство е роботизираното сглобяване на особено тежки компоненти, което позволява и автономна работа.

Целта е да се доставят не само готови специални части, но и по възможност готови за монтаж компоненти, включително всички необходими сертификати и протоколи от изпитвания. За гарантиране на качеството са на разположение най-модерните измервателни техники.

Благодарение на богатите складови наличности, специфичните за клиента опаковки и доставката "точно навреме", по този начин на клиента се предлага "всеобхватно решение".

Запитване за продукт