Каталог
Каталог

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Подемни платформи на винт

Шпинделните линейни маси igus® са на разположение в различни комбинации от материали и валове. Правилните модули за всяко приложение.

Пластмасови плъзгащи лагери

Полимерните плъзгащи лагери от igus® символизират стъпката от пластмасовите втулки до утвърдени и тествани и поради това предвидими и бързо достъпни машинни елементи.

Пластмасови букси

Полимерните плъзгащи лагери от igus® символизират стъпката от пластмасовите втулки до утвърден и тестван и поради това предвидим и бързо достъпен машинен елемент.

Самосмазващи се плъзгащи лагери

За разлика от познатите системи сачмени лагери, линейните плъзгащи лагери drylin® - се движат на плъзгащите накладки. Линейните плъзгащи системи drylin® са проектирани за работа на сухо. Затова Вашите...

Вретена с трапецовидна резба

Трапецовидни ходови гайки от igus®: Работа на сухо, без смазване, устойчиви на замърсявания, без поддръжка, превъзходни характеристики при авариен ход, устойчиви на корозия, ниско ниво на шум, използв...

Линейни плъзгащи лагери

Линейните лагери drylin® R се базират на изключително износоустойчиви полимери, специално разработени за линейна технология. Размерите са съвместими със стандартните сачмени лагери.

Стоящи лагери

Въз основа на тяхната сферична регулируемост, радиалните лагери идеално компенсират грешни размери на вала, наклони и отклонения.

Аксиални шарнирни лагери

Специалните характеристики на аксиалните лагери включват лесно сглобяване, компенсация на грешки при подравняване, компенсация на ъглови натоварвания, много добри характеристики на плъзгане и износван...

Линейна техника

В допълнение към нулева поддръжка, основните характеристики на линейни технологии drylin® включват здравина и устойчивост на фактори като замърсявания, вода, химикали, топлина или удар.

Фланцова кутия

Фланцовите корпуси drylin® R са налични като линейни лагери с кръгли или квадратни фланци. Линейните лагери се базират на изключително износоустойчиви полимери, специално разработени за линейна технол...

Роботизирани линии

Кабелите за роботи или торсионните кабели сhainflex® са на разположение в различен дизайн, като например контролни кабели, или като захранващи кабели.

Гайки с трапецовидна резба

Няма описание на Български за този продукт. Прочетете описанието на английски език или се свържете с компанията.