igus® GmbH

Продукти и услуги на igus® GmbH (60)

e-chainsystems® или кабелни канали са по същество пъпната връв на модерните машини. Те осигуряват подаването на енергия, данни и сигнали, и поради тази причина се непрекъснато в движение.
Покрити кабели
Няма описание на Български за този продукт. Прочетете описанието на английски език или се свържете с компанията.
e-chainsystems® са пъпната връв на модерните машини. Те осигуряват подаването на енергия, данни и сигнали, и поради тази причина се непрекъснато в движение.
Повечето приложения могат да се възползват от нашата стандартна продуктова гама от C-профили за монтажната конзола и пестящи място скоби "chainfix" или за реализиране на лесно освобождаване от опън, и...
Кабелите със специално предназначени igus® са маслоустойчиви, устойчиви на UV и забавящи горенето. Външната обвивка е базирана на ТРЕ.
Специални кабели
"Крайните опори и валовите опори от igus®: фиксирани и подвижни крайни опори, валови опори с различен дизайн и от различни материали. "
Полимерните сачмени лагери xiros® са едноредови сачмени лагери с канал базирани на DIN 625. Сачмените лагери без смазване и поддръжка се състоят от четири компонента: външен пръстен, вътрешен пръстен,...
Втулките на плъзгащите лагери iglidur® са без поддръжка, RoHS съвместими, без смазване, устойчиви на износване и електропроводими.
Общите характеристики на втулките на лагерите iglidur® включват: без поддръжка, без смазване, устойчиви на корозия, изключително устойчиви на замърсяване, висока точност на размерите и т.н.
Сачмените лагери igubal® могат да бъдат използвани, когато самонагаждащите се лагери предлагат инженерни предимства по отношение на дизайна или съдействат за опростяване на монтажа.
Фиброоптичните кабели сhainflex® са градиентни фиброоптични кабели за приложения с голямо натоварване, с PUR външна обвивка, устойчиви на масло и UV.

Новини

Няма налични новини. Свържете се с компанията.
Адрес
Spicher Strasse 1 a
51147
Köln
Nordrhein-Westfalen
Германия
Тип компания
Производител
Региони на износ
По цял свят
Сертификати
DIN EN ISO 9001
Основаване
1964
Ръководство
Frank Blase
Сътрудник
1600