Каталог
Каталог

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Улеи за кабели

e-chainsystems® или кабелни канали са по същество пъпната връв на модерните машини. Те осигуряват подаването на енергия, данни и сигнали, и поради тази причина се непрекъснато в движение.

Покрити кабели

Няма описание на Български за този продукт. Прочетете описанието на английски език или се свържете с компанията.

Кабелни канали

e-chainsystems® са пъпната връв на модерните машини. Те осигуряват подаването на енергия, данни и сигнали, и поради тази причина се непрекъснато в движение.

Връзки за кабели

Повечето приложения могат да се възползват от нашата стандартна продуктова гама от C-профили за монтажната конзола и пестящи място скоби "chainfix" или за реализиране на лесно освобождаване от опън, и...

Специални кабели

Кабелите със специално предназначени igus® са маслоустойчиви, устойчиви на UV и забавящи горенето. Външната обвивка е базирана на ТРЕ.

Товарозахващащи траверси

"Крайните опори и валовите опори от igus®: фиксирани и подвижни крайни опори, валови опори с различен дизайн и от различни материали. "

Сачмени лагери

Полимерните сачмени лагери xiros® са едноредови сачмени лагери с канал базирани на DIN 625. Сачмените лагери без смазване и поддръжка се състоят от четири компонента: външен пръстен, вътрешен пръстен,...

Букси на плъзгащи се лагери

Втулките на плъзгащите лагери iglidur® са без поддръжка, RoHS съвместими, без смазване, устойчиви на износване и електропроводими.

Лагерни втулки

Общите характеристики на втулките на лагерите iglidur® включват: без поддръжка, без смазване, устойчиви на корозия, изключително устойчиви на замърсяване, висока точност на размерите и т.н.

Шарнирен лагер

Сачмените лагери igubal® могат да бъдат използвани, когато самонагаждащите се лагери предлагат инженерни предимства по отношение на дизайна или съдействат за опростяване на монтажа.

Оптични проводници за светлина

Фиброоптичните кабели сhainflex® са градиентни фиброоптични кабели за приложения с голямо натоварване, с PUR външна обвивка, устойчиви на масло и UV.