Каталог
Каталог

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Корпусни лагери

Линейните лагери drylin® R се базират на изключително износоустойчиви полимери, специално разработени за линейна технология. Размерите са съвместими със стандартните сачмени лагери.

Плъзгащ лагер (iglidur®)

Плъзгащите лагери iglidur® са без поддръжка, RoHS съвместими, без смазване, устойчиви на износване и електропроводими.

Управляващ кабел

Контролните кабели chainflex® са кабели за средно натоварени приложения. Изключително гъвкавите кабели забавят горенето и са защитени от външна обвивка PVC.

Аксиални лагери

Саморегулиращите се сачмени аксиални лагер igubal® са много лесни за инсталиране компоненти, които помагат да се компенсират грешки при изравняване и да се избегнат ъглови натоварвания.

Главини

Шарнирните лагери igubal® поемат високи натоварвания при нормални температури на околната среда, имат отлични демпфериращи свойства и тежат само една пета от конвенционалните метални лагерни кутии.

Вилкови накрайници

Шарнирните глави igubal® са солидни пластмасови шарнирни глави, произведени от igumid G в съответствие с DIN 71752, който могат да се комбинират с лагери за шарнирни глави с инсталационен размер Е кат...

Линейни направляващи (DryLin®)

DryLin ® | Плъзгане вместо търкаляне

DryLin ® е гама от линейни плъзгащи лагери, които не изискват поддръжка и смазване, състояща се от четири основни продуктови линии . Основните х...

Кабели за предаване на данни

Минимални радиуси на огъване, тествани в e-chains® до 30 милиона цикъла , различни материали на обвивката, различни сертификати и съответствия: UL, CE, CSA, Desina

Кабелопроводи

Много чувствителни приложения с високи тактови стойности, скорости и ускорения, включително и взискателни условия на околната среда, изискват тествани и функционално надеждни линейни системи.

Ъглови шарнири

Няма описание на Български за този продукт. Прочетете описанието на английски език или се свържете с компанията.

Свободни от халоген кабели

Кабелите chainflex® са изключително гъвкави кабели за приложение в тежки условия. Те са без PVC и без халогени и са особено устойчиви на масла и UV лъчи.

Енергиен кабел

Приложения с високи тактови стойности, скорости и ускорения, включително взискателни условия на околната среда, изискват тествани и постоянно надеждни системи - точно това, което предлагат кабелите ch...