Каталог
Каталог

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Кабели и проводници

Кабелите chainflex® са специално тествани за енергийни вериги. Кабелите chainflex® кабели се предлагат с минимални радиуси на огъване и с различни материали на обвивката.

Пластмасови заготовки

Материалите iglidur® за технически заготовки са на разположение под формата на кръгли материали от склад, или като напълно машинно персонализирани форми. Те са икономически ефективни, устойчиви на изн...

Линейни лагери

Предимствата на линейните лагери drylin® включват: само смазващи се, без необходимост от поддръжка, за използване в изключително мръсна среда, както и компенсация на грешки подравняване.

Кабелни вериги

igus® e-chainsystems® са разработени да направляват и предпазват. Енергийните вериги или кабелните вериги са пъпната връв на модерните машини. Те намаляват престоите и удължават срока на експлоатация.

Кабел със стъклена нишка

Фиброоптичните кабели chainflex® имат радиус на предаване до 500m и могат да бъдат оразмерени в специфични за клиента дължини. В допълнение, изключително гъвкавите кабели са силно устойчиви на износва...

Проводници за управляващи системи

Контролните кабели chainflex® са кабели за минимални радиуси на огъване. Комбинация от тези различни характеристики е възможна като екранирани и неекранирани контролни кабели.

Направляващи релси

drylin® е спектър от линейни плъзгащи лагери без поддръжка и без смазване в четири различни основни категории. В допълнение към нулева поддръжка, основните характеристики включват здравина и устойчиво...

Пластмасови съчмени лагери (xiros®)

Полимерните сачмени лагери xiros® са едноредови сачмени лагери с канал базирани на DIN 625. За разлика от металните лагери, пластмасовите сачмени лагери работят изцяло без смазване.

Плъзгащи лагери без обслужване

Въз основа на резултатите от няколко хиляди емпирични тестове, сега ние можем да осигурим надеждна информация по отношение на срока на експлоатация на плъзгащите лагери iglidur® в почти всички случаи.

Антифрикционни фолиа

Линейните плъзгащи лагери с втулки drylin® R се базират на изключително износоустойчиви полимери, специално разработени за линейна технология. Размерите са съвместими със стандартните сачмени лагери.