Каталог
Каталог

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D сензор за виждане Dualis

Откриване на обекти и проверка на обекти в едно устройство

Независимо дали става въпрос за откриване на контур или за анализ на BLOB, сензорът за 2D виждане Dualis може да реализира широк спектър от приложения за тестване на дефекти и инспекция в целия производствен процес. С по-висока разделителна способност и много функции за осветяване дори сложните приложения вече са изключително лесни за решаване.

Какви са типичните приложения?
2D сензорът за зрение Dualis съчетава анализ на контури и петна в едно устройство.
Той обръща внимание на всеки детайл на повърхностите и контурите и по този начин може да решава широк спектър от задачи за тестване на дефекти и инспектиране по време на производствения процес.

Софтуер и параметриране
Лесно параметриране на сензори за виждане
Dualis се параметрира и програмира с помощта на ifm Vision Assistant. Потребителят се ръководи стъпка по стъпка от процеса на параметризиране в този интуитивен софтуер. Готовите съветници улесняват както начинаещите, така и експертите да решават бързо и надеждно приложения за зрение и да ги реализират много просто.
С така наречения логически слой може да се извършва програмиране на изображения и логически връзки. За експертите в областта на обработката на изображения е включен режим за напреднали с множество допълнителни функции.

Опитайте мощта на система за виждане с простотата на сензор.

Откриване на обекти и инспекция в едно устройство
Независимо дали става дума за откриване на контур или за BLOB анализ, семейството сензори O2D5 може да реши широк спектър от приложения за тестване и инспекция на дефекти в производствените предприятия. Открийте функциите с интерактивния модел.

Още новини

Есен, декември 2023 г. - Германската награда за дизайн отново отива при ifm. След като през 2021 г. журито за последен път удостои с престижната награда три продукта на компанията, през 2024 г. то ще връчи наградата за инструмента за мониторинг на състоянието moneo RTM. Това е първата награда за дизайн за софтуерен продукт на ifm.
Тържественото откриване на новия офис на ifm electronic в Истанбул се състоя в присъствието на много гости и служители на 2022 септември.
  • Прецизно измерване на дебита на ултрачиста вода и вода
  • Здравата измервателна тръ...
ifm има три причини да празнува на тазгодишните Германски награди за дизайн. Сензорът за ниво LI, шайбата с много капаци и температурният сензор TCC са отличени с престижни награди за дизайн.

ifm ще изгради ново корпоративно седалище в Есен
Непрекъснатият растеж през последните годин...