Каталог
Каталог

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

04.01.2024 00:01

Инструментът за мониторинг на състоянието moneo RTM е отличен с Германската награда за дизайн 2024

Есен, декември 2023 г. - Германската награда за дизайн отново отива при ifm. След като през 2021 г. журито за последен път удостои с престижната награда три продукта на компанията, през 2024 г. то ще връчи наградата за инструмента за мониторинг на състоянието moneo RTM. Това е първата награда за дизайн за софтуерен продукт на ifm.

От въвеждането си през 2012 г. Германската награда за дизайн се превърна в една от най-важните награди за иновативен продуктов дизайн. Всяка година международно жури от експерти избира най-добрите продукти. Всички те са обединени от своя новаторски дизайн, който оказва влияние и извън Германия. Подборът се извършва в рамките на многоетапен процес на оценяване и двудневно заседание на журито. Продуктите се отличават в категориите "Отличен продуктов дизайн", "Отличен комуникационен дизайн" и "Отлична архитектура" със съответните награди "Злато", "Победител" и "Специално споменаване". Тази година базираният в Есен специалист в областта на автоматизацията ifm получи наградата "Победител" за своя софтуер moneo RTM.

moneo RTM - съкращение от Real-Time Maintenance - е подмодул на платформата moneo IIoT, която вече е утвърдена в много индустрии и с която компанията предлага технологии, вариращи от оценка на данни до конфигуриране на сензори под един покрив. С помощта на moneo RTM потребителите могат да настройват специфични за тях табла, които осигуряват постоянен преглед на текущото състояние на приложението. В случай на неизправност софтуерът незабавно задейства алармата, за да може да се реагира бързо и да се избегне скъпоструваща и продължителна пълна повреда. Благодарение на подробните анализи на данните индустриалните компании постигат намаляване на времето за престой, по-ефективно планиране на поддръжката и оптимизиране на производствените процеси по отношение на разходите.

moneo RTM се присъединява към
За ifm наградата moneo RTM в никакъв случай не е първата награда за дизайн. През 2021 г. сигналната лампа DV21XX, сензорът за поток SM6020 и сензорът за ниво KQ10XX бяха отличени за отличния си продуктов дизайн, а три продукта на ifm вече бяха получили наградата година по-рано. компанията получи и наградата Red Dot Design Award през 2015, 2016, 2018, 2020 и 2023 г., последно тази година за платформата за камери O3R, блока за обработка на видео OVP800 и Multicover Puck.

Още новини

Тържественото откриване на новия офис на ifm electronic в Истанбул се състоя в присъствието на много гости и служители на 2022 септември.
  • Прецизно измерване на дебита на ултрачиста вода и вода
  • Здравата измервателна тръ...
Откриване на обекти и проверка на обекти в едно устройство
ifm има три причини да празнува на тазгодишните Германски награди за дизайн. Сензорът за ниво LI, шайбата с много капаци и температурният сензор TCC са отличени с престижни награди за дизайн.

ifm ще изгради ново корпоративно седалище в Есен
Непрекъснатият растеж през последните годин...