Каталог
Каталог

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Три продукта на ifm печелят престижна награда за дизайн

ifm има три причини да празнува на тазгодишните Германски награди за дизайн. Сензорът за ниво LI, шайбата с много капаци и температурният сензор TCC са отличени с престижни награди за дизайн.

Тази година Германската награда за дизайн празнува своята десета годишнина. По този повод представянето на победителите е на тема "Как мислят дизайнерите". Германската награда за дизайн е международната премиум награда на Германския съвет за дизайн и е една от най-признатите награди за дизайн в света. От създаването си досега, през първите десет години на Германската награда за дизайн вече са връчени 375 от престижните "златни" награди измежду около 20 000 кандидатури от 87 държави.

Продуктите на ifm бяха отличени три пъти в категорията "Индустрия". Сензорът за ниво LI, който надеждно следи за граничните нива на резервоари и контейнери, е отличен с наградата "Победител". Водата, маслата, охлаждащите течности и тяхната температура се измерват в контакт със средата. Индуктивен бутон позволява на потребителя да взаимодейства със сензора. Светодиодът, разположен по окръжност на 360°, предоставя информация за нивото на средата в резервоарите. Дизайнът му предлага оптимални свойства за източване и почистване. LI допринася за икономичната и устойчива работа на инсталацията, като същевременно се придържа към най-високите стандарти за дизайн и прецизност.

Журито присъди "Отличен продуктов дизайн" на E12725 - шайба с много капаци, която помага за ясното обозначаване на позициите на клапаните, които иначе биха останали невидими. Тя дава на потребителя информация за инсталацията, за да улесни нейното управление, като същевременно подпомага нейната икономическа и екологична експлоатация. Благодарение на високата степен на персонализация на патентованата система за индикация и лесната работа при монтажа се постига намаляване както на компонентите, така и на сложността, подобаващо на предизвикателствата на автоматизираната инсталация.

Температурният сензор TCC, който се използва в чувствителни процеси, като например в хранително-вкусовата промишленост, получи "Специално споменаване". Ясно видимият 3-цветен сигнален елемент осигурява ясна индикация за състоянието на уреда. TCC самостоятелно открива и сигнализира за отклоненията цифрово и визуално. По този начин сензорът допринася за повишено осигуряване на качеството между две точки на калибриране. Благодарение на изчистения си дизайн, идеалните функции за почистване и висококачествените материали, той е едновременно екологично и икономично решение.

Връчването на престижните награди ще се състои през февруари следващата година. За повече информация относно наградените продукти, моля, посетете www.ifm.com.

Още новини

Есен, декември 2023 г. - Германската награда за дизайн отново отива при ifm. След като през 2021 г. журито за последен път удостои с престижната награда три продукта на компанията, през 2024 г. то ще връчи наградата за инструмента за мониторинг на състоянието moneo RTM. Това е първата награда за дизайн за софтуерен продукт на ifm.
Тържественото откриване на новия офис на ifm electronic в Истанбул се състоя в присъствието на много гости и служители на 2022 септември.
  • Прецизно измерване на дебита на ултрачиста вода и вода
  • Здравата измервателна тръ...
Откриване на обекти и проверка на обекти в едно устройство

ifm ще изгради ново корпоративно седалище в Есен
Непрекъснатият растеж през последните годин...