Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

04.04.2022 00:04

VAHLE набира средства за хуманитарна помощ в Украйна

Paul Vahle GmbH & Co KG подкрепя спешната помощ на Каритас за жертвите на войната в Украйна с дарение от 25 000 евро. Базираната в Камен компания вече наложи забрана за износ на своите продукти за Русия и Беларус на 3 март 2022 г.

"Следим събитията в Украйна с голяма тревога. Тази война не само застрашава хората на място, но е и атака срещу всички принципи на нашия международен мирен ред", казва Ахим Дрис, главен изпълнителен директор на VAHLE Group. За да осигури бърза помощ на засегнатите, базираният в Камен доставчик на системи реши да подкрепи помощта за Украйна на Каритас интернешънъл, организацията за помощ на германската Каритас.

По инициатива на служителите по време на работна среща в понеделник бяха събрани пари за пострадалите от войната. В процеса на работа бяха събрани 2100 евро. Paul Vahle GmbH & Co KG допълни тази сума до 25 000 евро. Дрис подчерта, че "в цялата компания веднага е имало голямо съгласие да направим всичко възможно и бързо да започнем финансова подкрепа."

Международната Каритас организира топла храна и защитени места за спане за вътрешно разселените лица в своите 19 центъра на Каритас в Украйна. На място психолози и социални работници се грижат за хора, травмирани от войната. Освен това се раздават пакети с храна и хигиенни материали и се организира безопасното транспортиране на разселените семейства до техните роднини.

Още новини

Фокус върху прогнозната поддръжка във VAHLE

VAHLE празнува 111 години успешна история на компанията

Paul Vahle Gm...

Paul Vahle GmbH & Co. KG ще присъства на тазгодишното издание на SPS. За първи път на изложението, което се провежда от 8 до 10 ноември в Нюрнберг, ще бъде показана уникалната в световен мащаб интелигентна система за събиране на ток Smart Collector. Други акценти на щанда на VAHLE в зала 4, щанд 336, ще бъдат модулната компактна линия за проводници VCL и най-новите поколения управления. Освен това ще бъде представен iTRAK на Rockwell Automation, който е оборудван с индуктивни системи VAHLE за безконтактно предаване на енергия.

Paul Vahle GmbH & Co. KG пътува за тазгодишното изложение InnoTrans в Берлин с иновативни реш...

- Интелигентен колектор за постоянен мониторинг на системи за кондукторни релси

- Пови...