Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

02.12.2023 01:12

VAHLE празнува 111 години предприемачество

VAHLE празнува 111 години успешна история на компанията

Paul Vahle GmbH & Co. KG, един от водещите световни производители в областта на енергийните решения и решенията за автоматизация за мобилни приложения, отбеляза в петък (8 септември 2023 г.) в Erlebnisreich Campus в Люнен впечатляваща годишнина: 111 години успешно предприемачество.

Компанията, която е основана през 1912 г. от Паул Вале и със своите решения е издигнала индустриалното производство и вътрешната мобилност на ново ниво, отбеляза с около 650 гости специална годишнина: изобретяването на кондукторната релса преди 111 години и нейното основаване. Освен гости от бизнеса, обществото и политиката, като кмета на Камен Елке Капен и областния управител Марио Лор, в кампуса Erlebnisreich в Люнен дойдоха многобройни служители и техните партньори, както и семейството на акционерите, които вече четвърто поколение от фамилията управляват съдбата на компанията.

В топлите встъпителни речи, с които започна празничното събитие, беше подчертана изключителната история на компанията и нейното значение за региона. Тържествата по случай годишнината бяха официално открити от внука на основателя Вернер Вале с поглед зад кулисите. След това в приветствените си слова кметът Елке Капен и областният управител Марио Лор разказаха за изключителната роля на компанията като работодател и двигател на иновациите за региона и индустрията. Накрая управляващият директор на VAHLE Ахим Дрис откри тържеството със свои думи.

"Заедно ние не само празнуваме 111 години успешна история, но и гледаме с още по-голяма радост напред към това, което предстои на нашата компания", каза управляващият директор Ахим Дрис. "Нашето минало и пионерската работа, извършена от нашите предшественици, ни изпълват с гордост. Нашата цел днес е активно да формираме бъдещето с иновативни разработки."




Акцент на вечерта беше впечатляващата шоу програма. Артисти в светещи LED костюми изпълниха впечатляващи танцови и барабанни шоута на затъмнената сцена. Особено вълнуващо беше впечатляващото мапинг шоу, в което артистът изпълняваше интерактивно видео с елементи на VAHLE. Група на живо и диджей също се погрижиха за страхотна атмосфера и пълен дансинг до ранните часове на сутринта.

Празненството беше съпроводено от широка гама кулинарни изкушения, сервирани от камиони за храна. Имаше по нещо за всеки вкус - от тарта фламбе и паста в пармезан до вегански ястия. Не липсваше дори прочутият къривурст, който се сервираше в полунощ на партита в "Пот".

VAHLE беше организирала собствен трансфер до помещенията на компанията в Камен и до централната жп гара в Камен, за да могат всички гости да се приберат безопасно.

Още новини

Фокус върху прогнозната поддръжка във VAHLE
Paul Vahle GmbH & Co. KG ще присъства на тазгодишното издание на SPS. За първи път на изложението, което се провежда от 8 до 10 ноември в Нюрнберг, ще бъде показана уникалната в световен мащаб интелигентна система за събиране на ток Smart Collector. Други акценти на щанда на VAHLE в зала 4, щанд 336, ще бъдат модулната компактна линия за проводници VCL и най-новите поколения управления. Освен това ще бъде представен iTRAK на Rockwell Automation, който е оборудван с индуктивни системи VAHLE за безконтактно предаване на енергия.

Paul Vahle GmbH & Co. KG пътува за тазгодишното изложение InnoTrans в Берлин с иновативни реш...

Paul Vahle GmbH & Co KG подкрепя спешната помощ на Каритас за жертвите на войната в Украйна с...

- Интелигентен колектор за постоянен мониторинг на системи за кондукторни релси

- Пови...