Каталог
Каталог

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.10.2022 03:10

Paul Vahle GmbH & Co. KG : С иновативни решения за екологичен пътнически транспорт

Paul Vahle GmbH & Co. KG пътува за тазгодишното изложение InnoTrans в Берлин с иновативни решения за екологичния пътнически транспорт на бъдещето. Доставчикът на системи за мобилни индустриални приложения показва за първи път на международното търговско изложение за транспортни технологии новоразработения модул за зареждане под пода AEC 100 N. С тази нова форма на алтернативно зареждане могат да се зареждат безопасно и ефективно например градски трамваи, захранвани с батерии. Базираната в Камен компания ще представи и стратегическото си партньорство с базирания в Мюнхен стартъп OTTOBAHN GmbH, за чиято система за гондоли VAHLE доставя своята кондукторна релса U25.

"Бъдещето на пътническия транспорт е електрическо. Ето защо разработихме иновативен модул за зареждане под пода за така наречените people movers, който прави излишни въздушните линии. Радваме се, че на изложението InnoTrans в Берлин можем да представим ексклузивно пред публика нашето високоефективно решение за зареждане на градски трамваи", казва Ахим Дрис, главен изпълнителен директор на VAHLE Group. С най-новата разработка на VAHLE трамваите, захранвани с батерии, както и електронните автобуси могат да се зареждат бързо и ефективно на автобусните спирки. Благодарение на монтажа в земята не се изисква нито токоснемател, нито надземна линия. С така нареченото Opportunity Charging VAHLE открива нови възможности за развитие на автономния пътнически транспорт, като по този начин допринася за превръщането на градовете в интелигентни градове и осигурява голяма част от необходимия транспортен обрат - независимо дали става дума за модерни метрополиси като Сидни или за исторически градове като Сарагоса.
Заедно със стартъпа OTTOBAHN GmbH от Бавария технологичният пионер демонстрира и друга иновация за градските райони: автономна система за гондоли за градски пътнически транспорт. В момента край Мюнхен се изгражда тестова писта, чието откриване е планирано за 2023 г. VAHLE подкрепя проекта с ноу-хау и гарантира, че енергоснабдяването е гарантирано по всяко време със своята шина U25. "С нашия U25 имаме в портфолиото си стандартно решение, което се използва и в кранови системи или в автомобилостроенето. Този модел се характеризира с ниско съпротивление при плъзгане, което води до високо ниво на комфорт за гостите и същевременно до убедителен фактор разходи-ползи", казва Дрис.

Още новини

Фокус върху прогнозната поддръжка във VAHLE

VAHLE празнува 111 години успешна история на компанията

Paul Vahle Gm...

Paul Vahle GmbH & Co. KG ще присъства на тазгодишното издание на SPS. За първи път на изложението, което се провежда от 8 до 10 ноември в Нюрнберг, ще бъде показана уникалната в световен мащаб интелигентна система за събиране на ток Smart Collector. Други акценти на щанда на VAHLE в зала 4, щанд 336, ще бъдат модулната компактна линия за проводници VCL и най-новите поколения управления. Освен това ще бъде представен iTRAK на Rockwell Automation, който е оборудван с индуктивни системи VAHLE за безконтактно предаване на енергия.

Paul Vahle GmbH & Co KG подкрепя спешната помощ на Каритас за жертвите на войната в Украйна с...

- Интелигентен колектор за постоянен мониторинг на системи за кондукторни релси

- Пови...