Каталог
Каталог

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina е отлична ...

Supfina спечели 3-то място в тазгодишното издание на наградата ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Покровител на IFE

Проектните, договорните и индивидуалните производители са важен двигател на икономиката в немскоговорящия регион. Сред тях има много "световни шампиони по износ" и "скрити шампиони". В общественото възприятие обаче тези компании, повечето от които са средни по размер, за съжаление играят само второстепенна роля и ife би искала да им даде сцена, включително и в Европа.

От ноември 2018 г. мрежата на ife за индивидуални производители е под патронажа на председателя на Европейския икономически сенат д-р Инго Фридрих, член на ЕП (в оставка).

Наградата:

Новинарската агенция Bloomberg класира Германия като най-иновативната нация в света през 2020 г. Страната дължи тази класация най-вече на силния си инженерен сектор и не на последно място на своите проектни и индивидуални производители. За разлика от серийните производители, тези компании постоянно се сблъскват с нови предизвикателства за всеки клиент и затова трябва да бъдат изключително иновативни, за да отговорят на изискванията. Фактът, че проектните и индивидуалните производители са сред водещите двигатели на иновациите в икономиката, често играе само второстепенна роля в общественото възприятие. Ife би искала да промени това с наградата за иновации Lot Size 1+.

По тази причина ife - мрежата за производители по поръчка - награждава компании за разработки и процеси в производството по поръчка, които успешно се справят с големи пазарни предизвикателства с впечатляваща иновация.

Целта е да се генерира подобаващо внимание към производителите по поръчка с помощта на тази награда и изключителните резултати на наградените участници.

Още новини

Индустрията за търкалящи лагери изостава, когато става въпрос за автономно производство

Supfina е Hero Customer 2024 в CAD системата Solid Edge на Siemens.

Supfina предостави...

"Като един от водещите доставчици на решения за повърхностна обработка, екипът на Supfina ще представи на заинтересованите страни на тазгодишното изложение Global Industrie в Лион, зала 4, щанд C156, иновация - машината за суперфиниширане Supfina Fact."
"Като един от водещите доставчици на решения за обработка на повърхности, екипът на Supfina ще консултира индивидуално заинтересованите страни по всички въпроси, свързани с двойното шлифоване на повърхности, на тазгодишното изложение Grindtec в Лайпциг в зала 5, щанд E04."
Да, и то няколко пъти!
"Решения за високопрецизна обработка на повърхности" - това е мотото на щанда C10 с площ 132 кв.м на Supfina в зала 10 на изложението GrindingHub от 17 до 20 май в Щутгарт.