Каталог
Каталог

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Относно Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Идеалното решение е резултат от постоянно взаимодействие и развитие. Ние знаем това също толкова добре, колкото и нашите клиенти, и затова корпоративната философия на Supfina се основава на интегриран подход. Това означава съчетаване на традиционни знания и опит с високи технологии и безкомпромисно обслужване на клиентите.

Supfina Grieshaber провежда целенасочени изследвания и съчетава дългогодишен опит в областта на суперфиниширането и шлифоването, както и автоматизацията с познания за процесите нагоре и надолу по веригата.

Като системен доставчик ние ви предлагаме цялостни решения от един източник. Разработваме подходящото професионално решение за всяко изискване. Това Ви позволява да реагирате бързо на променящите се изисквания на клиентите и да укрепите собствената си пазарна позиция.

Нашите системи се допълват от цялостно, цифрово поддържано обслужване, за да гарантираме, че като клиент можете да продължите да разчитате на Supfina по всяко време.
Supfina Grieshaber е Вашият надежден партньор по целия свят, когато става въпрос за внедряване на икономични решения за обработка на изделия с най-високи изисквания - както днес, така и в бъдеще!

Машина за потапяне (CenFlex 1)

Supfina CenFlex 1 покрива целия спектър от задачи за суперфиниширане в автомобилната индустрия, както при дребносерийно производство, така и при серийно производство в гъвкави производствени линии.

Суперфиниш за зъбни колела, кула и колянови валове (Supfina CenPro S)

Дъбоване
Superfinish за вълнообразни компоненти

Базирайки се на Supfina CenPro, идеята за намаляване на размерите е последователно осъществена с CenPro S.

П...

Валови шлайфмашини (MultiTool)

Новият Supfina MultiTool съчетава многобройните предложения на известни клиенти от автомобилната индустрия и индустрията за доставки на автомобили с дългогодишния ни опит в областта на повърхностната...

Машини крайно покритие (Supfina MultiFlex)

Серията машини Supfina MultiFlex е с модулен дизайн. Простото изпълнение на различни процеси в една и съща основна машина, напр. финишна обработка на ремъци, финишна обработка на камъни, финишна обраб...

Машини за шлифоване на коляновия вал (Supfina CenFlex 4)

Големи колянови валове

Supfina има решение и за най-големите валове:

с тегло до пет тона и дължина до пет метра - подобни гигантски колянови валове се използват...

Машина за шлифоване на лагери (Supfina Race)

Иновативната система Supfina Race поставя нови стандарти за суперфиниширане на вътрешни и външни пръстени на сачмени лагери.

Тя е оптимизирана за високи изисквания за производителност, кат...

Шлифовъчни машини за сачмени лагери (Supfina RaceNeo)

Икономичност чрез роботизирано управление
Гъвкавост, надеждност, безопасност и най-високо качество на обработка отдавна са ценности на машините Supfina Race, RacePro и RaceFlex <...

Шлифовъчни машини за сачмени лагери (Supfina RaceFlex)

Гъвкавост за производство на малки серии

Supfina RaceFlex за
монтажни елементи за двигатели, при конструиране на прототипи или при производство на малки серии оптимизира...

Шлифовъчни машини за търкалящи лагери (Supfina RacePro)

Суперфинал в мегаформат

Дори най-големите ролкови лагерни пръстени изискват суперфиниш на ходовите пътища, за да издържат на високите натоварвания. Supfina RacePro е специа...

Машини за довършителни работи по слоеве (Supfina Nano)

Компактен и прецизен

Серията Supfina Nano покрива широк спектър от приложения за челна обработка.

Компоненти от областта на инжекционната техника, компоненти на тра...

Ротационна трансферна машина (Supfina Face)

Довършителни работи за променящи се изисквания

Новото поколение машини за ротационен трансфер Supfina Face: Гъвкаво решение за ротационен трансфер с уникална структура на маши...

Фини шлифовъчни машини (Spiro F5)

Серия машини Spiro

Важни характеристики

  • висока мощност на задвижването
  • максимална гъвкавост за много приложения
  • индиви...

Индустрията за търкалящи лагери изостава, когато става въпрос за автономно производство

Supfina е Hero Customer 2024 в CAD системата Solid Edge на Siemens.

Supfina предостави...

"Като един от водещите доставчици на решения за повърхностна обработка, екипът на Supfina ще представи на заинтересованите страни на тазгодишното изложение Global Industrie в Лион, зала 4, щанд C156, иновация - машината за суперфиниширане Supfina Fact."
"Като един от водещите доставчици на решения за обработка на повърхности, екипът на Supfina ще консултира индивидуално заинтересованите страни по всички въпроси, свързани с двойното шлифоване на повърхности, на тазгодишното изложение Grindtec в Лайпциг в зала 5, щанд E04."
Да, и то няколко пъти!
"Решения за високопрецизна обработка на повърхности" - това е мотото на щанда C10 с площ 132 кв.м на Supfina в зала 10 на изложението GrindingHub от 17 до 20 май в Щутгарт.
Възползвайте се от нашите демонстрационни машини, машини на лизинг или употребявани машини: Получавате незабавно налична, работеща и надеждна машина.