Каталог
Каталог

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Относно Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

От около 85 години името Dolezych е символ на компетентност и ефективност. Продуктите и услугите, които отговарят на най-високите стандарти за качество, превръщат Dolezych в един от най-добрите адреси в областта на въжената, подемната, сапанджийската и товарозахватната техника.

С най-съвременните технологии и все нови и нови иновации компанията се е превърнала в един от най-големите производители в Европа. Днес в компанията майка в Дортмунд и в седемте чуждестранни дъщерни дружества работят повече от 650 души:

Продуктите на Dolezych от пълната гама от над 20 000 артикула се използват навсякъде, където трябва да се повдигат, транспортират или обезопасяват товари в завода, на строителната площадка, по шосе, по железница, по вода или във въздуха.огромното разнообразие е отражение на нуждите на клиентите.

: Тъй като в допълнение към универсално приложимите помощни средства има многобройни специални приложения в ежедневието, целта е да се осигури цялата гама и ориентирана към клиента развойна дейност. Освен това Dolezych предлага цялостен пакет от услуги със съвети, тестване, поддръжка и ремонт за всички съоръжения за повдигане, провисване и укрепване на товари, онлайн магазин и 24-часова доставка на складови артикули в цялата страна.
Обикновено лентите за закрепване се използват за завързване и обезопасяване на товари. Но понякога и нетрадиционните начини водят до постигане на целта
Използва се като прашка за глава

05.07.2023 01:05

#Spotted



Осем метра вериги, просто прехвърлени свободно през лявото рамо, в същото време шест...

Dolezych гарантира безопасността на автомобилните транспортьори
Удо Долежих е преизбран за председател