Каталог
Каталог

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Различен ремък за закрепване

Обикновено лентите за закрепване се използват за завързване и обезопасяване на товари. Но понякога и нетрадиционните начини водят до постигане на целта

Креативност при поддръжката
Един от нашите клиенти прояви креативност, за да намери проста и ефективна мярка за безопасност при поддръжката на мотокари. В процеса на работа техните защитни капаци трябва да бъдат задържани. В миналото това е водело до проблеми. В главната роля в това решение: лента за закрепване. Досега защитният капак се "подпираше" само с дървени греди - конструкция, която е много склонна към грешки, тъй като гредите се накланят дори при лек контакт и не могат да задържат капака. Резултатът беше натъртване и други наранявания на ръцете на служителите.

Вълшебната дума е "гъвкав"
Затова отделът по безопасност на труда на клиента трябваше бързо да разработи гъвкаво и стабилно решение. Служителите по безопасността взеха ленти за закрепване с номинал 2000 daN, прикрепиха S-образните им куки към защитния капак, прехвърлиха 35-милиметровите ленти веднъж през покрива на превозното средство - и перфектното закрепване беше готово, точно както за обезопасяване на товари. Тъй като тресчотката позволява гъвкаво да се играе с дължината на ремъка, това решение може да се използва и с различни по размер защитни капаци на мотокарите. Различен вид лента за закрепване, но много умело използвана!

Още новини

Използва се като прашка за глава

05.07.2023 01:05

#Spotted



Осем метра вериги, просто прехвърлени свободно през лявото рамо, в същото време шест...

Dolezych гарантира безопасността на автомобилните транспортьори
Удо Долежих е преизбран за председател