Каталог
Каталог

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Относно Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

От около 85 години името Dolezych е символ на компетентност и ефективност. Продуктите и услугите, които отговарят на най-високите стандарти за качество, превръщат Dolezych в един от най-добрите адреси в областта на въжената, подемната, сапанджийската и товарозахватната техника.

С най-съвременните технологии и все нови и нови иновации компанията се е превърнала в един от най-големите производители в Европа. Днес в компанията майка в Дортмунд и в седемте чуждестранни дъщерни дружества работят повече от 650 души:

Продуктите на Dolezych от пълната гама от над 20 000 артикула се използват навсякъде, където трябва да се повдигат, транспортират или обезопасяват товари в завода, на строителната площадка, по шосе, по железница, по вода или във въздуха.огромното разнообразие е отражение на нуждите на клиентите.

: Тъй като в допълнение към универсално приложимите помощни средства има многобройни специални приложения в ежедневието, целта е да се осигури цялата гама и ориентирана към клиента развойна дейност. Освен това Dolezych предлага цялостен пакет от услуги със съвети, тестване, поддръжка и ремонт за всички съоръжения за повдигане, провисване и укрепване на товари, онлайн магазин и 24-часова доставка на складови артикули в цялата страна.

Лични предпазни средства

  • предно и задно око за спиране на падането
  • Око за задържане
  • Връзка за шнур (отваря се при опъване, за неизползван шнур)
  • защитена маркировка
  • i-Safe&trad...

Височинни предпазители

Ергономично прилягане благодарение на регулируемите презрамки за раменете, гърдите и краката. Практично обличане и сваляне благодарение на промушващите се закопчалки на рамката.

Комплект от три въжета

Комплект от три въжета, дължина: 20,00 м, състоящ се от:

  • Тип статив Статив 100, одобрен в съответствие с EN 795
  • 2 точки за закрепване в главата; разтегателни крака
  • Р...

Комплект за покривници

особено за покриви и фасади

- Колан за обезопасяване при падане тип MB95 с 1 примка за обезопасяване при падане в областта на рамото
и 2 странични примки за задържане
- Пътуващо...

Предпазни и защитни мрежи

Предпазна мрежа с напръстници

изработена от високоякостен полипропилен с дебелина около 5 мм, с 12 мм въже по целия ръб, квадратна мрежа, с напръстници в ъглите и отстрани на интервал от 2,...

Защитни съоръжения

  • Предпазни колани за задържане при падане,
  • абсорбатори за падане
  • Прибиращи се предпазители от падане
  • Системи за задържане,
  • Точки за закрепване

Системи за защита от падане

Ергономично прилягане благодарение на регулируемите презрамки за раменете, гърдите и краката. Практично обличане и сваляне благодарение на промушващите се закопчалки на рамката.

Специални мрежи

Предпазна мрежа без напръстници

, изработена от високоякостен полипропилен с дебелина около 5 mm, с 12 mm крайно въже по цялата дължина, квадратна мрежа, без напръстници, крайното въже е...

Лебедки

Отлична устойчивост на корозия, корпус и барабан от неръждаема стомана, свободно въртене на барабана, подвижен колянов механизъм, допълнителна високоскоростна предавка за размотаване на въжето без...

Телфери

Благодарение на лекия и компактен дизайн верижният подемник се монтира бързо и се транспортира лесно в доставения куфар. Готов за работа с управление, верига и свързващ кабел.

Жак за машина

Машинните повдигачи са незаменими помощници навсякъде, където трябва да се повдигнат тежки машини или да се извърши прецизно нивелиране (нивелиране, нивелиране, нивелиране).

Лесна работа, г...

Клещи за профили

Клещи с регулируем профил и много голям обхват на затягане.

Желаната широчина на захващане и положението на центъра на тежестта могат бързо да се регулират чрез вградени болтове. Ниска обща...

Обикновено лентите за закрепване се използват за завързване и обезопасяване на товари. Но понякога и нетрадиционните начини водят до постигане на целта
Използва се като прашка за глава

05.07.2023 01:05

#Spotted



Осем метра вериги, просто прехвърлени свободно през лявото рамо, в същото време шест...

Dolezych гарантира безопасността на автомобилните транспортьори
Удо Долежих е преизбран за председател