Каталог
Каталог

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Относно Stäubli Electrical Connectors AG

Предлагаме технологично усъвършенствани контактни решения; многофункционалната гама от индустриални конектори е проектирана за строги изисквания в индустриална среда. Те се отличават с най-ниско контактно съпротивление, като същевременно предлагат изключително висока плътност на тока. Нашите конектори се използват в различни приложения, като например производство и разпределение на електроенергия, автоматизирани монтажни линии, системи за управление на машини и други взискателни приложения.

Всички наши продукти се възползват от уникалните характеристики на технологията MULTILAM. Сред безбройните видове електрически съединители от сигнални токове до изключително високи токове MULTILAM се открояват със силата на отличните си характеристики. MULTILAM, крайъгълният камък на контактната технология на Stäubli, има практически неограничени приложения благодарение на гъвкавостта на дизайна и усъвършенстваните си функции.

За Stäubli

Stäubli предлага иновативни мехатронни решения в три основни области, включително конектори, роботика и текстил. Основана през 1892 г., днес Stäubli е международна група със седалище в Пфафикон, Швейцария, с повече от 5500 служители по целия свят. Stäubli присъства в 29 държави с производствени предприятия, търговски и сервизни филиали и се допълва от агенти в 50 държави.

Текстилни машини

Stäubli произвежда високоскоростни текстилни машини и предлага решения, адаптирани към изискванията на всеки потребител. Нашите машини и аксесоари включват автоматизирани системи за подготовка...

Тъкане на рамки

Stäubli произвежда високоскоростни рамкови тъкачни машини от 1892 г. насам. Нейните тъкачни машини и аксесоари, в т.ч. кулисни движения и ротационни ремъци, както и високоефективни ремъчни дви...

Жакард плетачни машини

Широката гама от жакардови тъкачни машини на Stäubli има голямо разнообразие от приложения за тези, които изискват отлично качество на тъкане и висока производителност. Приложенията включват п...

SSA Terminals, LLC пусна в експлоатация 33 терминални влекача, които са предназначени за електрически превозни средства с нулеви емисии с напълно автоматизирани конектори за бързо зареждане (QCC) с голям капацитет.
Френска тъкачна фабрика инвестира в Stäubli, за да отговори на изискванията на ESG
Водещото на пазара портфолио MC4 от фотоволтаични конектори на Stäubli вече включва решение за DC свързване на системи за съхранение на енергия от батерии, наречено MC4-Evo stor.