Каталог
Каталог

Baker's standard Ltd.

  • HACCP

Oбратно към списъка

Добавки за хранителни продукти (10) на Baker's standard Ltd.

Запитване за продукт  

Усъвършенстване на замразеното тесто
Усъвършенстване на замразеното тесто - ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ХЛЕБНИ РЪКАВИЦИ, КРОЙСАНТИ, БАГЕТИ, БУНИ, ПИЦА, ПЮРЕТА С ЕКСТРЕМНИ ПРОЦЕСИ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ТЕСТО, НАПРИМЕР ЗАМРЪЗНАЛО ТЕСТО

Замразеното тесто произвежда тесто с добра еластичност, с което се работи лесно и се подобрява неговата разтегливост по време на формоване. Подобрителят предотвратява отделянето на вода по повърхността на парчетата тесто, докато те се размразяват. Във фурната развитието е силно, хлябът е златист и лъскав с мекици, които имат добре отворени алвеоли.

Втасването е бързо и стабилно, без разкъсвания по повърхността.

Подобрител за макарони, спагети, макарони, фиде, юфка
Подобрител за спагети, макарони, фиде, юфка, макарони.Готовите продукти са с добре проявен блясък, цвят, твърдост, хиалинна повърхност и увеличават обема си при варене. подобрителят увеличава водопоглъщането и подобрява свойствата на тестото по време на обработката. Продуктите, произведени с този подобрител, се приготвят, без да се слепват, и имат приятен мирис и вкус. Готовите тестени изделия се варят за по-кратко време и не се разлагат. Продължителността на технологичния процес се съкращава, а разходът на енергия се намалява. Намалява се времето за сушене във фабриката производител. Подобряват се адхезивните свойства на тестото и неговата стабилност. Продуктите имат по-голяма поносимост към предварително загряване. Намалява се времето за готов производствен контрол. Използването на този подобрител води и до унифициране на технологичния процес, което се изразява във възможността за работа с брашна с различни показатели - включително брашно от обикновена пшеница.

Основната суровина за производството на макарони, както в качествено, така и в количествено отношение, е брашното. То е от решаващо значение за предаването на характерните свойства на тестото и качеството на готовите макаронени изделия. Най-подходящо за макаронени изделия е брашното от твърда пшеница. Тя се използва при възникването на производството на макаронени изделия. Тази пшеница отговаря на изискванията за качество на брашното.

Нашата нова технология.

Поради липсата на традиционни суровини нашата компания разработи нови технологии за производство на нетрадиционни суровини.
Крайният резултат е висококачествени продукти. Съкращава времето за производство и позволява използването на нетрадиционни суровини - брашно от обикновена пшеница, ориз и царевица или смесено брашно.


Продуктов съветник: Aleksandar Solunov

Mon
8:00  –  18:00
Tue
8:00  –  18:00
Wed
8:00  –  18:00
Thu
8:00  –  18:00
Fri
8:00  –  18:00
Sat
8:00  –  18:00
Sun
8:00  –  18:00

Запитване за продукт  

Още продукти в сферата на Добавки за хранителни продукти

Добавки за хранителни продукти (Gluten-free)

Безглутенови продукти
Предлагаме повече от 100 вида безглутенови продукти.

Безглутеновият хляб е съществена част от безглутеновата диета.

Безглутеновите продукти могат да...

Добавки за хранителни продукти


E NUMBER FREE BREAD IMPROVER

E Free Bread Improver е съвременна многофункционална добавка за хляб. Този подобрител за хляб е гарантирано свободен от всички вещества, които са систе...

Добавки за хранителни продукти (MAX-WAY)

MAX- WAY
Подобрител за хляб MAX-WAY

Перфектна комбинация от съставки за подобряване на пшеничен хляб, кифлички, рула и кроасани.

Подобрител на хляба за всички видове пш...

Добавки за хранителни продукти (BIO-TOP SOFT )

Омекотител за хляб BIO-TOP SOFT
Омекотител за хляб BIO-TOP SOFT ПОДОБРЯВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ, РОЛКИ, ЛОАФ и КРОЙСАНТИ.

Подобрена мекота и структура на трохите

По...