Baker's standard Ltd.
Добавки за хранителни продукти (MAX-WAY) на Baker's standard Ltd.
MAX- WAY
Подобрител за хляб MAX-WAY
Перфектна комбинация от съставки за подобряване на пшеничен хляб, кифлички, рула и кроасани.
Подобрител на хляба за всички видове пшеничен хляб, кифлички, хлебчета, рула и кроасани
Значително увеличава обема на хляба
Подобрява живителната обвивка, структурата и мекотата
Подобрява свойствата на трохите
Фина порьозност - гъвкавост и стабилност
Намалява лепкавостта на тестото - избелване
Намалява слепването на тестото
Подобрява цвета на кората
Укрепва глутена и подобрява физичните свойства на тестото.
Насърчава производството на крайни продукти с по-голям обем, независимо от качеството на брашното.
Получаване на продукти със стандартно качество от брашно с намалени хлебопекарни свойства.
Хлябът се събужда с бели трохи и румена коричка. Увеличава добива на крайни продукти, като увеличава водопоглъщащата способност на брашното.
MAX-MAY се използва за оптимизиране на обработката на тестото
- за механична обработка на тестото
- за ръчна обработка на тестото
- за различни методи на обработка на тестото и температури на тестото
Продуктов съветник: Aleksandar Solunov
Още продукти в сферата на Добавки за хранителни продукти
Добавки за хранителни продукти (Gluten-free)
Безглутенови продукти
Предлагаме повече от 100 вида безглутенови продукти.
Безглутеновият хляб е съществена част от безглутеновата диета.
Безглутеновите продукти могат да...
Добавки за хранителни продукти
E NUMBER FREE BREAD IMPROVER
E Free Bread Improver е съвременна многофункционална добавка за хляб. Този подобрител за хляб е гарантирано свободен от всички вещества, които са систе...
Добавки за хранителни продукти (10)
Усъвършенстване на замразеното тесто
Усъвършенстване на замразеното тесто - ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ХЛЕБНИ РЪКАВИЦИ, КРОЙСАНТИ, БАГЕТИ, БУНИ, ПИЦА, ПЮРЕТА С ЕКСТРЕМНИ ПРОЦЕСИ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ТЕСТО...
Добавки за хранителни продукти (BIO-TOP SOFT )
Омекотител за хляб BIO-TOP SOFT
Омекотител за хляб BIO-TOP SOFT ПОДОБРЯВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ, РОЛКИ, ЛОАФ и КРОЙСАНТИ.
Подобрена мекота и структура на трохите
По...