Каталог
Каталог

Lehnert GmbH

Относно Lehnert GmbH

Това ни прави уникални.
Какво е специалното при нас: Като специалист по системи за преградни стени предлагаме на нашите клиенти пълен пакет от консултации и планиране до производство и монтаж, напълно в крак с нещата и с голяма гъвкавост. При нас получавате целия цялостен безгрижен пакет, всичко от един източник.

Модулни решения, които растат заедно с вас
Използваме стени и елементи от променливи системи, за да създаваме офис светове, индустриални светове и акустични светове, в които компаниите и техните организации могат да се развиват. И тъй като нищо не е толкова постоянно, колкото промяната, нашите системи за преградни стени живеят и растат заедно с нас. Дори и последващо преустройство може да се извърши чисто и безпроблемно.

Нашата философия: да правим нещата възможни.
Гъвкавостта и индивидуалността са нашите основни приоритети. #lehnert, това са повече от 80 души, които правят нещата възможни, които се справят с всяко предизвикателство и винаги надминават себе си. Верни на мотото си "Няма невъзможни неща", ние работим творчески, смело и с много опит, за да решаваме пространствените проблеми на нашите клиенти. При това разчитаме на доверителното сътрудничество и човешкото взаимодействие като основа за успеха на съвместния проект.

Така че нашите клиенти да бъдат 100% удовлетворени.


Произвеждаме по ресурсоспестяващ начин.
Като член на DGNB (Германски съвет за устойчиво строителство), ние намаляваме до минимум екологичния си отпечатък: работим със зелена електроенергия, която произвеждаме 100% от собствената си фотоволтаична система. Новото ни производствено хале е построено в съответствие със стандартите за ефективност на KfW 40. Освен това генерираме енергия от производствени остатъци като ПДЧ и дървесни излишъци.

Освен това системите за преградни стени са обратими, преместваеми и конвертируеми без загуба на материал - и могат да се използват в продължение на много десетилетия. Освен това всички използвани материали (стъкло, алуминий, стомана, пластмаса и дърво) могат да се рециклират и по този начин да се поддържат допълнителни жизнени цикли в цикъла на материалите.

Нашият ангажимент.
Човечеството е основен приоритет за нас. Ние насърчаваме приобщаването и разнообразието в нашата компания, ангажирани сме с равните възможности и създаваме работна среда, в която всички служители са ценени и се чувстват комфортно. За това свидетелства и наградата ни за работодател на бъдещето от DIND (Германски институт за иновации, устойчивост и цифровизация), който ни присъди печата "иновативен, модерен и цифров". Освен това участваме в спонсорски проекти на спортни институции в нашия регион и подкрепяме, наред с други, отбора по хандбал от Бундеслигата HSG Wetzlar.

Свободностоящи преградни стени

Със стената Lehnert Industry се връща редът.

Свободностоящите преградни стени могат да се използват за структуриране на функционални и работни зони и за подобряване на усло...

Стенни елементи

Не е задължително индустриалната стена да стига до тавана. В този случай приложихме решение за врата със свободно стоящи стенни елементи - съществуващият промишлен кран налага това индивидуално реш...

Изцяло стъклени врати

Безрамково изцяло стъклено крило на вратата, изработено от 8 или 10 мм закалено безопасно стъкло/10 мм ламинирано безопасно стъкло със звукоизолиращо фолио, по избор с фиксирана горна част от стъкл...

Системни врати

Конструкция на плъзгащата се врата Изцяло стъклена 10 мм с ходова част
, фиксирана пред таванния профил с демпфериране на прибирането.
Могат да се използват всички налични в търговската м...

Дървени врати

Дървено крило на вратата 40 мм с покритие от меламинова смола,
по избор с фиксирана горна част

Лутц Кьопен, управляващ директор на Lehnert GmbH, се забавлява тези дни: наскоро компанията му по...

Елегантни елементи за преградни стени от стомана и стъкло
Еле...