Каталог
Каталог

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

Относно RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Повече от 40 години "Компетентност в прецизността и качеството" превърнаха компанията RUKO в един от водещите световни производители на инструменти за пробиване и потапяне. С дял на износа от 70 % ние се считаме за европейска компания с международна ориентация.

Инструментите за пробиване на RUKO се продават в над 70 страни от 2300 квалифицирани специализирани търговци на инструменти.

RUKO GmbH в Холцгерлинген има собствени дъщерни дружества в САЩ, Франция, Англия, Турция, Чехия, Скандинавия и Австрия.

Считаме се за специалист в областта на инструментите за пробиване на метали. Ориентирана към изискванията на професионалните потребители, RUKO предлага широка и компетентна гама от продукти.

Гъвкавата структура на организацията и производствения процес позволява икономично производство на промишлени серии, както и на специални инструменти и продукти по поръчка.

Центриращи сонди

Приложения:
за пробиване в мека и твърда дървесина, плочи и греди.

Инструменти за пробиване

Обработката на метали може да бъде забавна: с висококачествени инструменти, които впечатляват клиентите ни със своето качество.

За да се превърне един обикновен материал като стоманата в пр...

Резбонарезен гребен

Преследвач на нишки
С помощта на уредите за прогонване на външни и вътрешни резби на RUKO спестявате пари при ремонтни и монтажни работи на строителни обекти и в селското стопанство, при...

Резбонарезен инструмент

Ръчният кран е изработен от високоскоростна стомана с висока якост. За проходни и дънни резби в нелегирани и нисколегирани стомани с якост до 800 N/mm², ковък чугун и цветни метали.

Прецизни инструменти

Като производител на прецизни инструменти за рязане на метали, ние винаги търсим идеи за разработване на нови продукти. Непрекъснато усъвършенстваме съществуващите си продукти и увеличаваме произво...

Пневматични шлайфове

Пневматичната шлайфмашина RUKO с къс дизайн -
Компактният, бърз инструмент за отстраняване на зауствания, полиране и обработка на заваръчни шевове!

Пневматичната ш...

Можете ли да говорите за истинска иновация в зенкера? Можете ли наистина да направите едно професионално зенкероване видимо - и по-важно - забележимо по-добро? Накратко казано, може. Новата поансона RUKO ULTIMATECUT 4S е доказателство за това и напълно преосмисля поансонирането. Тя работи по-бързо, по-ефективно, спестява енергия, а освен това е многократно по-издръжлива от конвенционалните зенкери
Замърсяването на планетата ни с пластмаса